Meningerne om komikeren Neil Patrick Harris’ præstation ved årets Oscar-show er delte, og spørger man ”How I Met Your Mother”-stjernen selv, skal vi ikke regne med at se ham som vært ved verdens mest prestigefyldste prisuddeling igen.

Se også: Anonymt akademimedlem: Forstyrrede skuespillere afgør Oscar

”Jeg tror ikke hverken min sjæl eller min familie ville kunne tage det,” svarer han i et interview med netavisen Huffington Post og fortsætter:

”Det (Oscar-showet) er et bæst. Det var sjovt at få det streget fra sin liste, men med alle de timers arbejde, det kræver, samt den forståelige efterfølgende kritik, er jeg ikke sikker på, at det er en balancegang, jeg har lyst til at gå igen lige foreløbig, hvis nogensinde igen.”

Neil Patrick Harris har før taget kegler som vært ved både Tony- og Emmy Awards, men anmeldelserne for hans præstation ved Oscar-uddelingen var ret lunkne. Selv er Harris’ glad for feedbacken.

”Det var interessant at se, hvad der landede godt hos publikum, og hvad der faldt ved siden af,” siger han.

Skal man tro årets seertal, landede de fleste jokes fladt på maven. I hvert fald faldt seertallet med 15 procent i forhold til sidste år. Rygterne siger, at Akademiet overvejer at gå tilbage til kun at nominere fem film i hovedkategorien for at gøre showet kortere.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 smolinsk 7 år siden

Var godt nok også en halvkedelig omgang han havede at byde på

Skriv ny kommentar: