Det er ikke længe siden, vi fik en poster til den kommende “The Matrix Resurrections”, og nu har vi fået 8 nye karakterplakater — mon vi snart får den næste trailer?

Wachowski-søstrenes sci-fi-action-klassiker “The Matrix” får inden længe en ny fortsættelse — den første i 18 år — og selvom “Resurrections” igen følger Neo (Keanu Reeves) og Trinity (Carrie-Anne Moss), er der rigeligt med nye skuespillere og karakterer i franchisen.

Læs også: “‘Mr. Anderson, Welcome Back’: Den første officielle ‘The Matrix Resurrections’-trailer er endelig landet”

De nye postere giver os et nyt blik på på både Trinity og Neo, men også på “Matrix”-franchise-debutanterne. Her ser vi blandt andre Yahya Abdul-Mateen II som en ny version af Morpheus, som endnu engang har et sæt farverige klæder på, der adskiller sig fra de typisk mørkere “Matrix”-outfits. Derudover er der plakater til Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Priyanka Chopra Jonas og Eréndira Ibirras nye karakterer.

 

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

I modsætning til resten af franchisen er det kun den ene Wachowski-søster — Lana —, der har instrueret “The Matrix Resurrections”. Hun har skrevet filmen med Aleksandar Hemon og David Mitchell.

Er du klar til at tage den røde pille og følge Neo på et nyt actioneventyr, når “The Matrix Resurrections” har premiere den 22. december?Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: