For første gang anerkender Netflix den øgede konkurrence i den kommende streamingkrig.

Tidligere har de ikke følt sig truet af andre streaming-konkurrenter – læs om det her.

Men nu ændrer Netflix attitude over for den konkurrence, der venter streaming-giganten det kommende år.

Her åbner streaming-tjenesterne Disney Plus, Apple TV+, HBO Max samt Peacock og så opgraderer Amazon Prime:

”Det er en ny verden, der starter til november… Det bliver hård konkurrence. Forbrugerne får mange valgmuligheder,” siger Netflix-chef  Reed Hastings til Variety.

Således tilbyder tjenester som dem fra Apple, Amazon og Disney da også markant billigere abonnementer end prisen hos Netflix, der dog har et stort forspring, når det kommer til rækkevidde.


Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Nagash 1 år siden

Hvad opgraderet Amazon med? Det havde jeg ikke hørt noget om...
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#1 Med indhold - blandt andet verdens dyreste serie, en prequel til 'Ringenes herre'.
Gravatar

#3 Nagash 1 år siden

Morten Vejlgaard Just (2) skrev:
#1 Med indhold - blandt andet verdens dyreste serie, en prequel til 'Ringenes herre'.

Lidt søgt? De annoncerede deres planer om LOTR lang tid før Disney, Apple, Time Warner og NBC meldte sig ind i konkurrencen.
Desuden går der jo længe inden den serie kommer, så den kommer slet ikke med i den krig der starter allerede om en måneds tid.

Sådan et hurtig skimt over annoncerede kommende serier og film, så er der ikke en eneste af dem, der ser ud til at være baseret på en reaktion overfor de nye i klassen.
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#3 Det her kapløb har været kendt længe før annonceringerne. Kampen om IP'er og talent har stået på de seneste år - mængden af nyt indhold de kommende år - også fra Amazon - bliver markant forøget. Hastings refererer direkte til blandt andet Amazon.
Gravatar

#5 Mejse 1 år siden

#3 selvom de måske ikke har annonceret planer om tjenester, har alle jo vidst at der ville komme mere konkurrence det har jo været åbenlyst de seneste år at det var den vej det gik, så selvfølgelig har de forberedt sig i forhold til indhold og anskaffelse af noget de tror folk vil se :)
Gravatar

#6 Bachone 1 år siden

synes Amazon startede med at udtale at de går efter Quantity over Quality. Men amazons app og søgefunktion er virkelig elendig i forhold til Netflix.

forstår bare ikke lige hvad HBO Max er, det samme som HBO Nordic eller noget helt andet eller?
Gravatar

#8 Nagash 1 år siden

#4+5 - Men det er jo ikke en "opgradering" at der kommer nye serier og film til. Ellers er det vel også en "opgradering" hver gang Netflix kommer med nyt? Sådan er det bare aldrig blevet omtalt hos Netflix.
Amazon forbereder sig selvfølgelig. Alt andet ville da være tåbeligt, men at kalde det en opgradering er sgu lidt noget vrøvl.

6# - Nej, Amazon sagde netop kvalitet over kvantitet. Kvantitet over kvalitet er vist mere Netflix' filisofi :)

HBO Max er ensammenslutning af alle Time Warners samlede produktionsselskaber. Med den nedlukker de så HBO Go, HBO Now, DC Universe, CW Seed og alle de andre tjenester de har under deres brand. Men den bliver dyr. Mener de snakker $17. Men i første omgang kommer den ikke til Danmark, så på kort sigt kommer det nok ikke til at betyde noget for HBO Nordic. Men de siger at de vil gå international hurtigt. Så når det sker, så er det nok slut med HBO Nordic.
Gravatar

#9 Mejse 1 år siden

#8 opgradering kan jeg måske godt følge dig i er et forkert ordvalg, kommer nok an på hvorfor man kommer med det nye, noget nyt er jo mere "opgradering" i forhold til den kommende kamp end andet :) men ja kan godt følge hvad du mener
Gravatar

#10 Bachone 1 år siden

Tak #7 & #8 så gav det mening :)

så blive hbo ligefrem en fed streaming tjeneste.

Skriv ny kommentar: