Spike, Jet Black og Faye Valentine vender ikke tilbage til deres rumskib The Bebop.

“Whatever happens, happens.” Sådan lyder et ikonisk citat fra den endnu mere ikoniske anime-serie “Cowboy Bebop”, og det har nok også været en meget sund tilgang til Netflix’ live-action fortolkning af serien. Det nytter nemlig ikke noget at blive for tilkoblet til John Chos ellers karismatiske intergalaktiske dusørjæger.

For selvom der stadigvæk ligger 10 episoder af serien på Netflix, kommer vi ikke til at se flere. Netflix har valgt at aflyse serien efter blot én sæson, rapporterer The Hollywood Reporter. Det sker blot tre uger efter seriens premiere.

På trods af en tydelig interesse for serien efter de første 10 dage, faldt seertallet med 59% fra den 29. november til den 5. december, forklarer THR, hvilket sandsynligvis har haft en rolle at spille ift. aflysningen.

Læs også: “‘Cowboy Bebop’-teaser giver en utroligt stilfuld og energisk forsmag på den kommende Netflix-serie”

“Cowboy Bebop” er ikke den eneste live-action anime-fortolkning, der har haft problemer. Den populære anime, “Death Note”, blev til en spillefilm hos Netflix, men skuffede fælt hos både kritikere og fans.

I fremtiden kan vi se frem til en live-action udgave af den klassiske animefilm “Akira”, som “Thor: Ragnarok”-instruktør Taika Waititi har fået æren af at instruere.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 2 år siden

Den serie skuffede også fælt - opgav halvvejs - BOOOORRRRING !!!
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#2 KE!Z 2 år siden

syntes fra første scene den virkede helt skæv og kikset på den ufede måde :(
Kingslayer.....

Skriv ny kommentar: