Det handler om kyniske magtspil i Netflix-serien “House of Cards”, hvor Kevin Spacey i rollen som Frank Underwood gerne ofrer en ven for at blive præsident. Nu ser det ud til, at Kevin Spacey selv bliver ofret – Netflix lukker “House of Cards”.

Se også: Efter anklager om sex-overgreb: Kevin Spacey får frataget Æres-Emmy

Det er Deadline, der skriver, at Netflix efter den kommende sæson 6 lukker flagskibet “House of Cards” med Kevin Spacey i hovedrollen.

Beslutningen er blevet offentliggjort kort efter, at “Star Trek: Discovery”-skuespilleren Anthony Rapp har anklaget netop Kevin Spacey for et seksuelt overgreb begået tilbage i 1986.

Netflix udtaler desuden, at de er bekymrede over beskyldningerne rettet imod Spacey og understreger, at han ikke længere arbejder på settet til “House of Cards”.

Den kommende Netflix-film “Gore” med Kevin Spacey meldes desuden på vej til at blive droppet.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 tomsommer 5 år siden

Det havde de jo gjort alligevel, sikke en EB overskrift. Be better than that.
Gravatar

#2 Squeszh 5 år siden

tomsommer (1) skrev:
Det havde de jo gjort alligevel, sikke en EB overskrift. Be better than that.


Præcis... Den beslutning er uden tvivl taget for længst... På en side som Filmz er der sgu ingen grund til at køre de der løgne/chok-overskrifter...
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#1 #2 Netflix dropper altså 'House Of Cards'. Det sker helt faktuelt.

At det meldes ud timer efter skandalen ruller er næppe tilfældigt - ligesom den sandsynlige skrinlægning af 'Gore' næppe heller er tilfældig.

#MeToo-kampagnen raser med voldsom kraft særligt i USA, det har Netflix helt sikkert taget bestik af som en af verdens største underholdnings-selskaber, andet ville være mærkeligt.
Gravatar

#4 Mejse 5 år siden

når de så også har stoppet produktionen af sæson 6, syntes jeg måske det er værd at spekulere i om det er mere forbundet :)
Gravatar

#5 Justin 5 år siden

De er da gået helt amok derovre :0

Skriv ny kommentar: