Efter anklager om sex-overgreb: Kevin Spacey får frataget Æres-Emmy


D. 20. november skulle “House of Cards”-stjernen Kevin Spacey have modtaget æres-prisen International Emmy Founders Award for sit bidrag til tv-industrien. Det ændrer en overgrebs-anklage nu på – Emmy-akademiet trækket prisen tilbage.

Se også: Robert Rodriguez hævnede sig på Harvey Weinstein med “Planet Terror”

Det er Deadline, der skriver, at Kevin Spacey alligevel ikke bliver modtager af den prestigefuldepris, der tidligere er blevet uddelt til navne som David Attenborough, Bill Cosby og Steven Spielberg.

Årsagen til tilbagetrækningen af prisen skal findes i weekendens anklager fra “Star Trek: Discovery”-skuespilleren Anthony Rapp, der fortæller, at tilbage i 1986 – da Rapp var 14 år – da forsøgte Spacey at forgribe sig på skuespilleren.

Kevin Spacey husker ikke selv episoden, men undskylder alligevel for den smerte han har forvoldt Anthony Rapp. Den undskyldning var altså ikke nok for Emmy-akademiet.

Tidligere på måneden ekskluderede Oscar-akademiet Harvey Weinstein efter anklager om seksuelle overgreb.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 kblood 3 år siden

Hmmm... det er vel en meget god ting at der er fokus på dette og at anklager tages seriøst, men begynder det ikke at blive noget groft? Det er da måske rigtigt men i mange af disse tilfælde bliver disse personer ikke dømt og så sker der alligevel konsekvenser. Det virker bare lidt som en slippery slope da det giver en hel til magt til at en anklage jo potentielt kan ødelægge en persons karriere.

Med andre end Spacey syntes jeg det lyder til at der har været noget mere at bygge det på i det mindste, mange anklager fra mange personer. Dette lyder til at være en anklage fra en person angående en episode. En episode er da selvfølgelig nok, men selvom han har sagt undskyld har han jo egentlig ikke erklæret sig skyldig.
Gravatar

#2 Justin 3 år siden

Er de ikke ved af gå i selvsving der over i Hollywood ?

Kevin er stiv, derfor snubler han, og er noget tid om af rejse sig, og det skete for 30 år siden, påstår den person der kom til af ligge under ham da han snublede


Gravatar

#3 Justin 3 år siden

Men betyder det af man har glemt kravet om af der skulle indføres en oscar til bedste Neger skuespiller ?
Gravatar

#4 Nexiz 3 år siden

Altså... ud fra dette, skulle man så ikke lige overveje Bill Cosbys fine Emmy en gang til? xD

Justin (3) skrev:
Men betyder det af man har glemt kravet om af der skulle indføres en oscar til bedste Neger skuespiller ?


Kom igen??


Gravatar

#5 Nexiz 3 år siden

Og er ganske enig med de ovenstående - synes det er bizart at dømme folk inden de er dømt for noget....
Gravatar

#6 Mejse 3 år siden

ingen tvivl om at det er noget der skal fokus på, men heller ingen tvivl om at det går over gevind, når der er konsekvenser af den slags for anklager der er 30 år gamle fra en person.

altså at man bliver dømt af folk, når den slags anklager kommer frem kan man ikke undgå, og dem der har haft en del, mere troværdige anklager imod sig kan man også godt forstå det får konsekvenser før en eventuel retsag, i form af job og den slags, men lige i denne her situation syntes jeg det er gået lidt over gevind.
Gravatar

#7 Lard Hanson 3 år siden

Mon ikke Kevin er ligeglad med den Emmy.
Gravatar

#8 Snipp 3 år siden

Nu er der jo også forskel på forsøgt overgreb og faktisk har lavet overgrebet. Og hvem skal ikke kunne sige at det anthony siger er en overdrivelse. Måske var der bare en enkel berøring elelr noget andet. Alt kan ændre sig på 30 år. Og hvorfor først komme ud med det nu...
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#9 Mejse 3 år siden

#8 tja hele "først komme ud med det nu" er jo normalt nok, det er på grund af alt den "positive" fokus (ment som i at der tidligere nok nærmere har været en tendens til at dømme dem der kom med anklagerne mod folk med fans) men ja det virker som om det har taget overhånd
Gravatar

#10 Justin 3 år siden

Et spørgsmål jeg ikke har set nogen svar på er hvorfor går den 14 årlige ikke hjem da han keder sig ?

Skriv ny kommentar: