I november sidste år annoncerede Netflix, at den anerkendte spilserie kom til at blive filmatiseret. Nu er distributionsselskabet et skridt tættere på at nå deres mål.

Netflix har netop annonceret, at de har fået manuskriptforfatter Jon Spaiths til at skrive manuskriptet til selskabets kommende filmatisering af den oprindelige “Gears of War”-trilogi. Planerne er, at Netflix både vil producere en live-action spillefilm og en animeret serie. Går det godt for både film og serie, er det på tale, at der vil komme mere indhold.

Er der en spilserie, som har omfanget og historien til en succesfuld film, er “Gears of War” blandt kandidaterne. Spilserien er anmelderrost og har solgt over 40 millioner enheder. Den oprindelige trilogi tog udgangspunkt i de menneskelignende samfund på planeten Sera, som bekriger hinanden efter udvindelsen af et nyt værdifuld stof. Da en græshoppehær begynder at udrydde planetens befolkning, udsendes et hold soldater, ledet af Marcus Fenix, til at håndtere den formodede trussel. Der er endnu ingen dato på, hvornår nogen af Netflix’ adapteringer kan vises.

At Netflix har anskaffet Jon Spaiths, kan være en stor chance for at konvertere det oprindelige spilmateriale til et helt nyt medie. Spaiths er kendt for at skrive inden for science fiction-genren. Af særligt vigtige projekter tæller den første “Doctor Strange”, “Dune”, som han var nomineret til en Oscar for, og “Dune: Part Two”, som er i post-produktionsfasen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: