Superhelten, som Billy Batson transformeres til ved udråbet “Shazam!”, vendte tilbage i torsdags, og overvejelserne for Easter eggs og Cameos udlægges af en meget troværdig kilde.

SPOILERS! DENNE ARTIKEL DISKUTERER INDHOLD INKLUDERET I “SHAZAM! FURY OF THE GODS”

“Shazam! Fury of the Gods” har haft sin åbningsweekend, som mundede ud i en indtjening på over 30 millioner dollars. Nu har instruktøren David F. Sandberg løftet sløret for nogen af overvejelserne for filmen. Det har han fortalt til The Hollywood Reporterhvor han også annoncerer sine fremtidige planer.

Det første på tale, er Gal Gadots cameo som Wonder Woman i filmen. En, ifølge instruktøren, meget succesfuld optræden, som instruktøren fik lov til at instruere hjemmefra. Sandberg var ellers bekymret for, at Wonder Woman ville opleve samme problem som Henry Cavills cameo i den første “Shazam!”; nemlig at superhelten forblev hovedløs. Heldigvis lykkedes optagelserne med Gadot, og filmen havde også overskud til at lave sjov med de tidligere optagelser med Superman.

En andet element er en mid-credits scene, hvor Emilia Harcourt (Jennifer Holland) og John Economos (Steve Agee) fra DC’s “The Suicide Squad” og “Peacemaker” optræder. Sandberg havde oprindeligt planlagt, at karakterer fra den nu skrottede “Black Adam’s Justice Society” skulle være at finde i scenen. Men pga. omlægningen i indhold hjalp Peter Safran med at få karakterer fra “Peacemaker” med, siden han var med til at producere serien.

Udover detaljer fra filmen annoncerede instruktøren, at han ikke instruerer flere film for DC foreløbig. Han vil gerne vende tilbage til instruktion af gyserfilm, som han gjorde inden DC. Af kendte titler, Sandberg har arbejdet på, inkluderer “Lights Out” og “Annabelle: Creation”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: