Netflix har nu købt to film af Andy Serkis.

Streaming-tjenesten har købt rettighederne til Andy Serkis’ filmatisering af “1984”-forfatteren George Orwells “Animal Farm”, skriver Empire.

For knap en uge siden købte Netflix Junglebogen-filmatiseringen “Mowgli”, der også er instrueret af CGI-eksperten Andy Serkis – læs mere om det her.

“Animal Farm”-filmen var dog endnu ikke planlagt til biograferne, ligesom det var tilfældet med “Mowgli” for nyligt – samt “The Cloverfield Paradox” og “Annihilation” før den.

Orwell-bogen er en politisk fortælling om en gruppe dyr, der gør oprør mod menneskerne, der ejer gården, som de bor på.

Dyrene skaber et utopisk sted, men en gris ved navn Napoleon fordrejer utopien i en mere dystopisk retning.

Det passer alt sammen godt ind i Andy Serkis’ ekspertiseområde – nemlig computerskabte karakterer som Gollum fra “Ringenes Herre” eller Snoke i “The Last Jedi”, der begge er spillet af Serkis.

Matt Reeves, der instruerede Serkis i “Abernes Planet: Revolutionen” og “Abernes Planet: Opgøret”, er producer på Serkis’ kommende Netflix-film.Vis kommentarer (3)

#1 desy22 4 år siden

[Indlæg er markeret som spam]
Gravatar

#2 Johnny42 4 år siden

Denne film lyder faktisk også interessant. Sausage Party havde lidt samme tema, men det druknede lidt i at fyre så mange f-bombs og R-rated stuff af som muligt. Håber dette går mere i dybden og er mere interessant, og når bog oplægget er fra George Orwell, så tror jeg det er tilfældet.
Gravatar

#3 Mejse 4 år siden

tja hans bøger tager altid interessante emner op, men tiden er løbet lidt fra ham, emnet er interessant, men håber godt nok der bliver ændret meget :P

Skriv ny kommentar: