“Black Mirror: Bandersnatch” er en interaktiv ‘vælg selv’-film.

Netflix frigav traileren i går med meldingen om premiere i dag på “Bandersnatch” – en “Black Mirror”-film.

Rygterne op til premieren har lydt på en interaktiv film. Rygterne talte sandt.

Således bliver du som publikum sat til at træffe egne valg igennem hele filmen. Hvilken morgenmad? Hvilken musik? Og hvilken reaktion skal hovedpersonen Stefan vælge?

Det skal du vælge på vegne af Stefan, ligesom det var tilfældet med “Late Shift”, der fik biograf-premiere i 2017 – læs anmeldelsen her.

“Black Mirror: Bandersnatch” kan streames nu på Netflix


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Justin 7 måneder siden

Dejlig ide, indtil man kommer til et valg man ikke kan vælge, og filmen derefter bare kører ring, og bliver ved med at stille det samme spørgsmål
Gravatar

#2 Mejse 7 måneder siden

#1 du for en af slutninger på den måde, så er det meningen du skal gå videre til den næste, du er problemet ikke valget :D
Gravatar

#3 Bachone 7 måneder siden

hmm den skal da prøves at sees, har dog ikke set black mirror serien.
Gravatar

#4 kblood 7 måneder siden

Jeg var positivt overrasket. Specielt fordi jeg spillede en del "Sværd og Trolddom"s bøger i 80er og 90erne hvor man "selv er helten". På Engelsk hedder de Fighting Fantasy. En del af dem er lavet til computerspil også. Selv på Commodore 64 var der en en eller to af bøgerne der blev udgivet som computerspil. Nu er der også spil udgivet til mobil og sådan.

Har nu ikke oplevet noget "valg man ikke vælge". Måske fordi du prøvede det før mig Justin? Der er da nogle få steder med kun et valg og så er der selvfølgelig en del slutninger. Det er meningen at man skal vælge forkert og lære mere og mere om de forskellige veje historien kan udvikle sig og at historien kan slutte meget hurtigt.

De fleste valgte nok som mig at blive på kontoret til at starte med og så laver man et dårligt spil og det var det... men der er vidst endda forskellige ting der sker hvis man så bliver ved med at tage det valg, det prøvede jeg så godt nok kun to gange.

Skriv ny kommentar: