Da Ang Lees “Tiger på spring, drage i skjul” ramte biograferne for 14 år siden tog den hele verden med storm og hjemtog blandt andet en Oscar for bedste udenlandske film. Nu vil Netflix skumme lidt af originalens succes. De planlægger nemlig at lave en efterfølger ved navn “Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend”.

Filmen skal instrueres af Yuen Wo-Ping, der har været kampsports koreograf på blandt andet “The Matrix”-trilogien samt “Kill Bill”-filmene. Hovedrollen spilles af Michelle Yeoh, som igen vil være at finde i rollen som Yu Shu Lien.

“Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend” bliver den første originale film Netflix producerer. Men filmen vil ikke kun være tilgængelig på streamingtjenesten. Den vil også blive vist i udvalgte IMAX-biografer verden over.

”Fans vil få hidtil usete valgmuligheder for, hvordan de ønsker at nyde en fantastisk og mindeværdig film, der kombinerer intens action og utrolig skønhed,” siger Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer.

Optagelserne til filmen er lige nu i gang i New Zealand. “Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend” får premiere den 28. august til næste år.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Zt3pH 9 år siden

Spændende - og underligt...
Gravatar

#2 Nagash 9 år siden

Bliver meget sjovt at se. Var veldig glad for den første.
Og meget rart, at den vises samtidig på Netflix, som i biografen. Ellers måtte vi også vente længe i DK, når vi slet ikke har en IMAX biograf (med fladt lærred altså. Planetariet viser ikke film på det kugleformede).

Skriv ny kommentar: