Vi har tidligere her på Filmz skrevet, at David Fincher var i tale til at instruere et remake af den britiske konspirationsthriller “Utopia” for HBO. Og nu kan den britiske avis The Guardian så afsløre, at David Fincher netop har sagt ja til at instruere hele tv-serien.

Se også: Anmelderne er vilde med David Finchers “Kvinden der forsvandt”.

”Jeg elsker karaktererne – jeg er vild med Dennis’ (Kelly, skaberen af den originale tv-serie) ærlighed og forkærlighed for nørderne,” siger Fincher til The Guardian.

Og netop nørderne spiller en stor rolle i “Utopia”, der handler om en gruppe fans af en undergrunds-tegneserie, der netop har opdaget et hemmeligt manuskript af tegneserieskaberen.

Det er ikke første gang, David Fincher kaster sig over tv-serieformatet. Han har som bekendt fungeret som instruktør på de to første afsnit af Netflix’ populære ”House of Cards”.

I næste måned vender han dog tilbage til gerningen som filminstruktør, når hans nye thriller ”Kvinden der forsvandt” får premiere den 23. oktober.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Nagash 9 år siden

Forstår ikke helt, hvordan det først kan være besluttet nu? 7. afsnit har da allerede været sendt på amerikansk TV nu. Hvordan kan den aftale komme på plads så sent? Altså jeg går ud fra, at man er så langt foran, at hele sæsonen er optaget? (Forudsat, at den er på 10-13 afsnit, som serier på denne tid af året plejer at være)
Gravatar

#2 patrickjane 9 år siden

Jeg er ret sikker på at det er en anden Utopia serie du hentyder tilhttp://www.imdb.com/title/tt2384811/?ref_=nv_sr_1. Den har nemlig intet med David Fincher at gøre:o)
Men det virker som samme handling, så om det er en nytænkende version Fincher har i tankerne ved jeg ikke noget om:o)
Gravatar

#3 patrickjane 9 år siden

Står så også i nyheden at det er et remake som Fincher skal lave, he he. Så det først nu:o)
Gravatar

#4 Nagash 9 år siden

Nej nej. Den Utopia du linker til, at den britiske version. Men den jeg snakker om viser sig at være et reality program. LOL.

Bed bare mærke i den, fordi den netop hed Utopia US. Hvornår remaken af serien kommer, ved jeg dog ikke. Jeg var dog ikke helt tilfreds med den britiske. Synes den var lidt for kedelig og mindede alt for meget om en serie, de sendte i ZigZag på DR for mange år siden.

Skriv ny kommentar: