I en konkurrencepræget budkrig med flere interesserede har streamingtjenesten Netflix sikret sig ‘Scooby-Doo! The Live-Action Series’, fra Greg Berlantis Berlanti Productions og Warner Bros. Television, fortæller Deadline.

Skrivet af Josh Appelbaum & Scott Rosenberg (Cowboy Bebop) baseret på figurer skabt af Hanna-Barbera, ‘Scooby-Doo!’ er en live-action tilpasning af den populære tegneserie på vej til streaminggiganten.

Skabt af Joe Ruby og Ken Spears blev Scooby-Doo! franchisen lanceret i 1969 med deres første animerede serie ‘Scooby-Doo, Where Are You!’ dengang af Hanna-Barbera (senere købt af Warner Bros. Animation).

Det er for tidligt at sige, hvornår serien kan ses, eller hvem der skal spille de ikoniske teenagerer.

Franchisens seneste spinoff, Max-originalen ‘Velma’ fra Mindy Kaling, afsluttede for nylig sin anden sæson på WBD-streameren, der også er hjemsted for Scooby-Doo! biblioteket.

En live-action film blev udgivet i 2002 med Freddie Prinze Jr. som Fred, Sarah Michelle Gellar som Daphne, Matthew Lillard som Shaggy og Linda Cardellini som Velma. Det udløste en efterfølger fra 2004. En animeret film, ‘Scoob!’, blev udgivet under pandemien.

Udover en ‘Scooby-Doo’ serie har Netflix også en genindspilning af ‘The Neverending Story’ i støbeskeen.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 CaGoDa 3 uger siden

der var så også TV filmen Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster.

Skriv ny kommentar: