“Avatar: The Last Airbender” bliver til ny serie på Netflix.

Nickelodeons animations-serie  “Avatar: The Last Airbender” fra 2005 til 2008 bliver forvandlet til live-action på Netflix, skriver Deadline.

De originale skabere, Michael DiMartino og Bryan Konietzko, bliver showrunners på projektet, der begynder produktion i 2019.

De tre sæsoner af “Avatar: The Last Airbender” omhandlede Aang og vennerne, der skulle frelse verden ved at bekæmpe Fire Lord Ozai.

M. Night Shyamalan filmatiserede i 2010 serien med titlen “The Last Airbender” – på dansk “Luftens sidste mester”, der blev en stor fiasko.

Læs anmeldelsen af “Luftens sidste mester” lige her.



Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 SverriJ 3 år siden

Hype.. Hype.. :D
Gravatar

#2 Krurri 3 år siden

Uuhhhh elsker serien fra 2005 så det her lyder fantastisk
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

se det er den rigtige måde at gøre det på, at proppe hele sæson 1 ned i 2 timer var noget af grunden til, at filmen var håbløs :)
Gravatar

#4 couchpotato 3 år siden

kan næsten kun blive bedre end filmen
Gravatar

#5 The_Corrector 3 år siden

#4 Næsten? Du mener vel det kan kun blive bedre.

Den første udgave af filmen som M. Night Shyamalan fremlagde, den var vist nok godt 6 timer lang. Men den blev desværre kortere og kortere, fordi de høje herre ikke troede på filmen, hvilket er årsagen til at den blev en fiasko. For havde de holdt sig til en part 1, 2 og 3, på hver 2 timer, som det oprindeligt var tiltænkt. Så ville filmen have været en helt anden, også var der muligvis også komme flere.

De ødelagde selv filmen, fordi de ikke troede på den. Det var ikke M. Night Shyamalan der havde skylden, det var dem der bestemte over ham.

Skriv ny kommentar: