Netflix bestemmer over Marvel-serierne – ikke Disney – slår Netflix-chef fast.

“Iron Fist” er aflyst hos Netflix. Er det første skridt på vejen for Disney til at tage “Defenders”-karaktererne tilbage fra Netflix? Nej.

Det slår Netflix-chef Ted Sarandos nu fast:

”Vi bestemmer, om de serier skal aflyses, og vi er super glade for dem indtil videre,” siger Sarandos til Inverse.

Disney barsler ellers med en egen streaming-tjeneste i 2019, men det bliver altså i første omgang uden “Defenders”-serierne “Daredevil”, “Jessica Jones”, “Luke Cage”, “The Punisher” eller den aflyste “Iron Fist”.

Og selv om “Iron Fist” ikke bliver forlænget med en Sæson 3, så kan karakteren meget vel hilse på i de andre Marvel-serier på Netflix.

Næste Marvel-serie fra Netflix får premiere i morgen. Der er tale om Sæson 3 af “Daredevil” – læs anmeldernes vurdering her.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Geekalot 6 måneder siden

Er vel noget med man har lejet rettighederne ud i en hvis årrække, før derefter at hente dem hjem igen. Nu har Disney og Fox jo åbenlyst lært hvor træls det er når nogle rettigheder bliver solgt. Så tror ikke de køre det sådan i dag. Men ved ikke hvordan deres aftale er strikket sammen.
Gravatar

#2 Mejse 6 måneder siden

#1 tænker det nok er noget i nærheden af at de har "købt" rettighederne i en periode til figurerne, alt hvad de så laver i den periode er jo naturligvis deres og kan ikke blive tilbagekaldt af disney, men rettighederne til at lave mere med figurerne kan....men ja det er svært at præcisere helt hvad de har af aftaler.
Gravatar

#3 CaGoDa 6 måneder siden

kan måske tænkes at Iron fist ville dukke op som gæst i Jessica Jones,Daredevil og Luke cage fremover da hans serie som bekendt er aflyst
Gravatar

#4 CaGoDa 5 måneder siden

Skriv ny kommentar: