Netflix opkøber for 55 mio. dollars “The Pale Blue Eye”, der har Christian Bale i hovedrollen og Scott Cooper som instruktør.

I slutningen af februar kunne Deadline rapportere, at Christian Bale og Scott Cooper skal arbejde sammen om thrilleren “The Pale Blue Eye”.

“The Pale Blue Eye” er en filmatisering af Louis Bayards bog af samme navn. Den omhandler en erfaren detektiv, der forsøger at opklare en række mord i 1830’ernes USA med hjælp fra en ung aspirant, der senere vil blive kendt som forfatteren Edgar Allen Poe.

Thrilleren markerer ikke første gang, Cooper har instrueret den tidligere Batman-skuespiller. Tidligere har de to arbejdet sammen på “Hostiles” (2017) og “Out of the Furnace” (2013).

Både Bale og Cooper er desuden producerer på filmen ligesom John Lesher (“Birdman”) og Tyler Thompson (“Black Swan”). Cross Creek Pictures er produktionsselskabet, der står bag thrilleren.

Foruden “The Pale Blue Eye” har  Cooper instrueret den kommende gyser “Antlers”, der er produceret af Guillermo del Toro (“The Shape of Water”).

Christian Bale kan vi snart se spille over for Chris Hemsworth som skurken Gorr the God Butcher i Taika Waititis næste Marvel-film “Thor: Love and Thunder”.

“The Pale Blue Eye” har endnu ingen premieredato. Dog kan vi med Netflix’ opkøb forvente at se den på streamingtjenesten.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Ryder666 1 år siden

Både Bale og Cooper"er"...der er vist sneget sig to bogstaver for meget ind.

Mon ikke der menes både Bale og Cooper?

Ellers fremstår navnet rigtigt nok, i resten af artiklen.
Gravatar

#2 Ronnie Barnhardt 1 år siden

Endnu en netflix-stinker.

Skriv ny kommentar: