Den legendariske filmskaber Stephen Spielberg slår sig sammen med “Stranger Things”-skaberne Matt og Ross Duffer om at producere “The Talisman” som Netflix-serie.

“The Talisman” blev udgivet tilbage i 1984 og er skrevet af gyserlegenden Stephen King i samarbejde med forfatteren Peter Straub.

Historien omhandler den 12-årige Jack Sawyer, hvis mor ligger for døden. I et forsøg på at redde hendes liv drager Jack ud for at finde krystallen “talismanen”. Det fører ham ud på en rejse, hvor han kommer igennem den mystiske verden “The Territories”, der er en spejling af det USA, som Jack kender.

Filmen markerer første gang, Spielberg skaber en Stephen King-historie. Dette er på trods af, at Spielberg faktisk har haft rettighederne til “The Talisman” siden bogens udgivelse.

Duffer-brødrene og Spielberg er executive producers på serien sammen med bogens ene forfatter, Stephen King, som kommer til at have samme rolle.

Stephen Kings bøger er efterhånden blevet filmatiseret utallige gange, og flere af hans bøger er da også under udvikling i øjeblikket. Blandt andet skal Edgar Wright fortolke romanen “The Running Man”, mens “Doctor Sleep”-instruktør Mike Flanagan filmatiserer romanen “Revival”.

Det er endnu ikke klart, hvornår serien udkommer.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 BlackJesus 1 år siden

Det skal nok blive en kæmpe succes! I modsætning til Stranger Things er der en rød tråd de kan følge i denne serie. Håber dog de følger den og ikke laver for meget fyld for at lave ekstra sæsonner.
Gravatar

#2 The Man With a Lot Of Names 1 år siden

Har længe set frem til at nogen filmatiserede The Talisman! Ser jeg frem til! Håber de også filmatiserer efterfølgeren "The Black House"!

Vidste dog ikke at Mike Flanagan var i gang med "Revival". Det er sgu en vild bog med en fed slutning.

Skriv ny kommentar: