Universal Pictures sælger Shane Blacks “Cold Warrior” til Netflix.

Den har været i udvikling hos Universal i tæt på et årti. Nu overtager Netflix produktionen af “Cold Warrior”, skriver Collider.

“Cold Warrior” følger en pensioneret koldkrigs-spion, der bliver makker med en yngre agent – sammen skal de fange en terrorist.

Shane Black er snart premiere-aktuel med “The Predator”, men om “Cold Warrior” rent faktisk bliver Blacks næste projekt er endnu uvist.

Det forventes dog, at produktionen nu bliver speedet op hos Netflix, der er kendt for at give mere kreativ frihed end de store Hollywood-selskaber.

Den erfaring fik danske Miso Film, da de producerede Netflix-serien “The Rain” – læs om det her.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Kim Pedersen 5 år siden

Jeps. Netflix er og bliver Hollywoods skraldespand.
Rent nonsens Netflix giver mere kreativ frihed end Hollywood-studierne. Netflix vælger jo projekterne de vil investerer i. Tænk på alle dem de IKKE vil investerer i.
Gravatar

#2 Geekalot 5 år siden

bla bla Kim.....
Gravatar

#3 Johnny42 5 år siden

#1 At kalde noget for en skraldeplads er jo så en rimelig subjektiv og biased holdning. Som du rigtigt skriver vælger Netflix de projekter de kan se en økonomisk interesse i, præcis ligesom alle andre aktører inden for film-uindustrien. Det har intet med skraldespand at gøre.
Gravatar

#4 Mejse 5 år siden

#3 tja det er jo hverken subjektivt eller biased, de er hollywoods skraldespand, om det så er dårligt eller ej er subjektivt :)

de overtager og opkøber en masse ting som andre opgiver eller ikke vil fortsætte med, det gør dem til en skraldespand.....men hvorfor det skulle være en dårlig ting ved jeg så ikke, der er skabt masser af formuer på hvad andre så som skrald :)
Gravatar

#5 Johnny42 5 år siden

#4 Ordet skraldespand er så negativt ladet, og jeg anerkender ikke udtrykket. Det objektive er at skrive, som det også står i artiklen, at Netflix overtager produktionen.
Gravatar

#6 Mejse 5 år siden

#5 tja at du opfatter det negativt og vælger ikke at anerkende noget, har jo intet at gøre med om det er sådan eller ej :)
Gravatar

#7 Geekalot 5 år siden

#3 helt enig. Viser egentlig bare manden ikke kan forholde sig neutral. Men det er der så intet nyt i.
Nu har Netflix ligesom vist at de kan lave gode produktioner, og at de samtidig kan købe gode produktioner, så at kalde dem for en skraldespand er direkte forkert. Kunne gå med til det hvis det var ene af lort de lavede eller opkøbte, men det er langt fra sandheden. Men det kan være svært at indse, når man kun kan vise sit had til firmaet :)
Gravatar

#8 Bachone 5 år siden

I <3 trash.
Netflix tillader kreativitet og tager over hvor hollywood selskaberne ikke formår at kunne lave godt indhold udfra materialet.
Gravatar

#9 Kim Pedersen 5 år siden

#2: Højintelligensen taler igen.

#7: Har aldrig kaldt Netflix for en skraldespand. Jeg kalder Netflix for HOLLYWOODS skraldespand. Selvfølgelig er det korrekt. Det skrevne ord er svært at læse for dem der ikke kan læse for bare had.

Jeg hader på ingen som helst måde Netflix. Jeg forholder mig kritisk overfor streamingtjenesten. Hvad jeg hader er de generaliseringer, yderliggående konsekvenser og næsegrus beundring, som flere præsenterer, hver gang tjeneste slår en lille prut.

Gravatar

#10 Geekalot 5 år siden

Kritisk? Syntes folk skal gå ind og læse hvad du skriver i langt de fleste af de post du skriver hvad handler om Netflix. Kan folk selv dømme...... længe siden du gik fra at være kritisk, til mere at lyde som direkte had fra din side mod Netflix. Hvilket man egentlig kun kan grine af.
Kan du ikke tåle man svare dig, kan du blot blive inde på Ekko.

Skriv ny kommentar: