Steven Wilder Striegel er blevet klippet ud af “The Predator”.

Han har medvirket i Shane Black-film som “Iron Man 3” og “The Nice Guys“. Og Steven Wilder Striegel havde også en rolle at spille i “The Predator”.

Men kort inden premieren er Steven Wilder Striegel blevet fjernet fra “The Predator” af 20th Century Fox, skriver Variety.

Wilder medvirkede i en scene, hvor han slår på Olivia Munns karakter.

Olivia Munn opdagede efterfølgende, at Wilder i 2010 blevet dømt for sexkrænkelser, hvilket kostede ham seks måneders fængsel.

Således forsøgte Wilder over internettet at overtale en pige på 14 år til at have sex med ham.

Munn gik til Fox med sin viden om Wilder, hvorefter Fox besluttede at få hans scene fjernet fra “The Predator”.

Shane Black kendte til Wilders dom, men fortalte intet om den til Fox eller castet. Han fokuserede i stedet på at give en ven en ny chance.

Nu undskylder Black, at han ansatte Wilder:

”Jeg undskylder til alle, som jeg har skuffet ved at lade Steve være omkring dem, uden at de selv kunne medvirke til beslutningen,” udtaler Black.

“The Predator” har premiere d. 13. september.

 Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Nagash 5 år siden

For en gangs skyld er det belæg for fyrringen, når han rent faktisk er dømt. Men hvordan fandt hun ud af det, ved at han skulle slå hende i filmen? Slår han som en pædofil, og hvordan slår sådan en da? :D
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#1 Der er - så vidt vides - ingen sammenhæng imellem scene og opdagelse ;-)
Gravatar

#3 Johnny42 5 år siden

Her synes jeg så det virker lidt meningsløst med denne reaktion, ja Shane Black har tilbageholdt oplysninger han ikke burde, og fremadrettet kan det måske få konsekvenser for ham, men scenen val allerede filmet for lang tid siden, og det er en meget lille scene, der højst sandsynligt ikke har nogen indflydelse på plottet, og det er meget kort før premieren. Nogle gange kommer der lidt for meget overreaktion, da det sikkert ikke gør fra eller til på selve filmen, men betyder en masse ekstraarbejde.
Gravatar

#4 Pistolprinsen 5 år siden

Tåbelig reaktion!
Manden har jo udstået sin straf, og 'betalt sin gæld til samfundet' - hvi vi forsætter med at 'straffe' folk, efter folk har gjort bod for deres lovovertrædelse, giver det jo overhovedet ingen mening!
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#5 Ryder666 5 år siden

Whatever happened to forgive and forget?

Som nogen allerede er inde på, så har han jo udstået sin straf.
Gravatar

#6 Mejse 5 år siden

#5 nogen ting er utilgiveligt, og skal aldrig glemmes, men når det er sagt så er det rigtigt han har udstået sin straf, og medmindre der er nogen juridiske grunde som vi ikke kender til (som at han er i et register og ikke må være i nærheden af børn eller noget) er der ingen grund til at han stadig skal straffes for det, der er i hvert fald ingen grund til at klippe ham ud....hvis det var vejen man ville gå skulle han ikke være ansat, men den er jo på Shane Blacks skuldre og konsekvenserne burde ramme ham.
Gravatar

#7 Ryder666 5 år siden

Mejse (6) skrev:
#5 nogen ting er utilgiveligt, og skal aldrig glemmes, men når det er sagt så er det rigtigt han har udstået sin straf, og medmindre der er nogen juridiske grunde som vi ikke kender til (som at han er i et register og ikke må være i nærheden af børn eller noget) er der ingen grund til at han stadig skal straffes for det.


Måske er nogen ting utilgivelige. Og samtidig, er jeg nok af den type, der ikke bærer nag, mere end højst nødvendigt. Hvis man kan sige det sådan. Specielt ikke, hvis man har udstået en form for straf.
Gravatar

#8 Mejse 5 år siden

#7 tja lige med denne slags ting er der jo åbenlyse grunde til ikke at glemme eller tilgive, betyder dog ikke man skal bære nag :)
Gravatar

#9 Ryder666 5 år siden

Mejse (8) skrev:
#7 tja lige med denne slags ting er der jo åbenlyse grunde til ikke at glemme eller tilgive, betyder dog ikke man skal bære nag :)


Perhaps you're right.

But everybody deserves a second chance, right?!
Gravatar

#10 Mejse 5 år siden

#9 bestemt og det er jo også derfor jeg sagde han ikke burde være klippet ud :)

han har udstået sin straf, om en arbejdsgiver vælger at ansætte en tidligere straffet må de jo selv om, men at ansætte ham og så klippe ham ud, er fjollet :)

men igen den er vist mere på Shanes skuldre, men han er jo svær at klippe ud :P

Skriv ny kommentar: