Krimiromanen “Kastanjemanden” bliver til dansk Netflix-serie – optagelserne begynder i 2020.

Han er manden bag DR-serien “Forbrydelsen”. Nu får Søren Sveistrup sin debutroman fra 2018 – “Kastanjemanden” – filmatiseret af Netflix.

“Kastanjemanden” er allerede oversat til 28 sprog og solgt i 50 lande verden over. Nu gør Netflix den til streamingtjenestens anden danske original-serie – fordelt over seks afsnit på 50 minutter.

Romanplottet tager afsæt i et uhyggeligt fund i en forstad til København. En ung kvinde er blevet dræbt og efterladt på en legeplads. Hendes ene hånd er skåret af, og over hende hænger en lille kastanjemand.

Den unge efterforsker Naia Thulin sættes på sagen sammen med sin nye makker, den udbrændte Mark Hess. Snart opdager de, at kastanjemanden bærer på et mystisk spor fra en pige, som forsvandt et år tidligere, og som formodes dræbt – socialminister Rosa Hartungs datter.

Sveistrup stod også bag manuskriptet til filmatiseringen af Jo Nesbøs krimi “Snemanden”.

Den første danske Netflix-serie var “The Rain”, der slutter til næste år – læs om det her.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Geekalot 6 måneder siden

Kommer ikke til at se noget dansk på Netflix. Heller ikke tysk fransk arabisk japansk eller for den sags skyld alt andet en amerikansk. Amerikansk udvalg var derfor jeg valgte den i tidernes morgen, i dag mangler jeg et filter, så det kunne er det udvalg jeg får.
Gravatar

#2 Marina 6 måneder siden

Ved godt at jeg er i undertal her, men som dansker der bor i USA, så er det super fedt med alle de danske shows og film der er på Netflix. Er godt i gang med Herrens Veje og ser også frem til denne.
Gravatar

#3 Geekalot 6 måneder siden

Lige fra dit synspunkt kan jeg nu godt følge dig :)
Gravatar

#4 SublimeKen 6 måneder siden

Jeg elsker danske serier. Primært fra DR dog. Hvis de kan hyre nogle ordentlige skuespillere er jeg på. Skuespillet i The Rain er ekstremt elendigt, hvilket ikke helt giver mening, da de to hovedroller Alba August og Mikkel Boe Følsgaard faktisk spiller udemærket i andre roller. Eller det vil sige Alba August gjorde det godt som Astrid Lindgren, men måske hun bare er bedre som svensker, og Mikkel Boe Følsgaard spillede kompetent i En Kongelig Affære, samt en håndfuld andre roller jeg har set ham i.

#1
Har du noget imod danske film og serier, eller er det bare et eller andet mærkeligt princip hvad angår specifikt Netflix, og i så fald hvad er det baseret på?
Gravatar

#5 Geekalot 6 måneder siden

#4 valgte Netflix for at blive fri for dansk film og serier. Min mening, så der ikke lavet noget særligt, siden 90erne. Det danske jeg vil se. Kan jeg se på DR eller tv2.

Skriv ny kommentar: