Marvel-chef Kevin Feige afslører vild “Avengers: Endgame”-idé – blev droppet på grund af manglende logik.

MCU-hovedarkitekten Kevin Feige åbner nu op for nogle af de kasserede idéer til Russo-brødrenes to “Avengers”-film.

Én af de vildere idéer var, at efter en succesfuld tidsrejse i “Avengers: Endgame” skulle Marvel-heltene vende tilbage til en verden i 2023, som i mellemtiden var blevet overtaget af Thanos.

Her ville Thanos sidde som hersker af en verden, hvor han havde hugget hovedet af Captain America:

”Én af idéerne var, at da de var færdige med tidsrejsen, vender de tilbage til en verden, som Thanos allerede har erobret, der involverede en trone af kranier, og hvor han kaster Captain Americas afhuggede hoved som en bowlingkugle til Captain America. Det var ret cool, men vi blev besejret af logikken,” siger Kevin Feige til Empire.

I stedet endte det med, at Thanos ankom efter tidsrejse-heltene, hvilket også har rejst spørgsmål om logikken – læs om det her.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Warbeard 6 måneder siden

I en film med personlige tidsrejse-dragter og tonsvis af plothuller var det logikken der besejrede dem? Personligt synes jeg denne idé lyder super cool, selvom hvor godt den ville have virket er svært at sige.
Gravatar

#2 SublimeKen 6 måneder siden

#1

Bare nysgerrig. Hvad anser du som plothuller?
Gravatar

#3 Johnny42 6 måneder siden

Det lyder faktisk næsten lige så godt som den "fake" plakat til Justice League fra Kina, hvor Justice League holdet har slagtet Avengers holdet.

Skriv ny kommentar: