Zack Snyder udvider sit genre-CV med sci-fi-filmen “Rebel Moon”, der produceres for Netflix.

Der kun lige gået en måned, siden Snyders sidste Netflix-film “Army of the Dead” havde premiere på streaminggiganten til en stor seerskarre.

Nu rapporterer The Hollywood Reporter, at Netflix altså vil fortsætte arbejdet med “300”-instruktøren.

Læs også: “Warner Bros. droppede Zack Snyders tredje “300”-film: Adskilte sig fra de andre film i franchisen”

“Rebel Moon” er resultatet af en årti gammel “Star Wars”-pitch, der aldrig blev til mere end nogle samtaler mellem Lucasfilm og Snyder. Siden har instruktøren udviklet ideen om et sci-fi-eventyr i et gennemført univers, hvilket altså har resulteret i den kommende Netflix-film.

“Jeg har brugt de sidste to eller tre år på at bygge dette univers,” sagde snyder til THR. “Hvert hjørne skulle males. Jeg har lavet designs, konstant tegnet og virkelig kultiveret den frugtbare jord for fuldt at realisere denne verden.”

“Rebel Moon” vil omhandle en fredelig koloni i udkanten af en galakse, der trues af den tyranniske regent Balisarius og hans hær. En ung kvinde med en mystisk fortid bliver sendt ud for at søge krigere fra naboplaneter i forsøget på at yde modstand.

Filmen er ifølge Snyder inspireret af den legendariske instruktør Akira Kurosawa samt “Star Wars”-franchisen.

Snyder står ikke blot for at instruere filmen. Endnu engang agerer han også producer og forfatter.

Filmen producerer han i samarbejde med sin kone Deborah Snyder og “Children of Men”-producer Eric Newman. Derudover genforenes Snyder i skriverummet med både “Army of the Dead”-medforfatter Shay Hatten og “300”-medforfatter Kurt Johnstad.

“Rebel Moon” har endnu ingen premieredato, men vi holder jer selvfølgelig opdateret.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: