Zack Snyder kunne have færdiggjort “300”-trilogien, men uenigheder om filmens plot satte en stopklods i instruktøren og Warner Bros.’ forhandlinger.

“300” var Snyders blot anden spillefilm, men den blev om ikke andet kæmpe succes for Warner Bros. Det betød at “300” fik efterfølgeren med undertitlen “Rise of an Empire” i 2014, der denne gang havde Snyder som co-manuskriptforfatter, mens filmen blev instrueret af “Smart People”-instruktør Noam Murro.

Zack Snyder har nu fortalt, at han under pandemien arbejdede på en film, der skulle gøre “300”-franchisen til en trilogi. Dog stemte “Man of Steel”-instruktørens vision ikke overens med produktionsselskabets. Snyder sagde i et interview med The Playlist:

“Over pandemien havde jeg en aftale med Warner Brothers, og jeg skrev, hvad der essentielt ville være det sidste kapitel i “300”. Men da jeg satte mig for at skrive den, skrev jeg faktisk en anden film. Jeg skrev den her ting om Alexander den Store, og det blev bare en film om forholdet mellem Hephaestion og Alexander. Det blev en kærlighedshistorie. Den passede virkelig ikke som den tredje film.”

Selvom filmen ville have været noget helt andet, end det vi ellers kender fra “300”-franchisen, er der med garanti mange fans, der gerne ville have set Snyder vende tilbage til universet. Det blev desværre ikke til noget, og Snyder fortæller videre om sit forhold til Warner Bros.:

“Den [filmen] hedder “Blood and Ashes”, og det er en smuk kærlighedshistorie, egentlig, med krig. Jeg ville elske at gøre det, Warner Bros. sagde nej… Du ved, de er ikke store fans af mig. Det er hvad det er.

Læs også: “Zack Snyder elsker arbejdet med “Justice League” – gør det gratis”

Snyder har gennem årene arbejdet på Warner Bros.-projekter oftere end ikke, så det kan komme som en overraskelse, at forholdet mellem de to parter ikke er perfekt. Snyder har dog på det seneste været kritisk over for produktionsselskabet, og det ser ikke ud som om, vi skal forvente os en ny Zack Snyder/Warner Bros.-produktion lige foreløbig.

Heldigvis står det ikke i vejen for Snyder som filmskaber, da vi lige om lidt får hans næste zombie-film “Army of the Dead”, der udkommer på Netflix den 21. maj.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Geekalot 3 år siden

Undskyld mig, men så så jeg også hellere noget andet fra manden af :)
Han har nu givet mange gode film oplevelser :)
Gravatar

#2 The_Corrector 3 år siden

300 var en visuel flot film, altså dengang den udkom, men det er så også det eneste positive jeg har sige om den film. Var ikke engang klar over der var en forsættelse, og har da bestemt hellere ikke tænkt mig at se den. Super fint der ikke kommer mere
Gravatar

#3 buddinge 3 år siden

[quote=The_Corrector

Du har ikke set 2 eren men er glad for der ikke kommer mere?!..
magen til sludder..
2 eren visuelt på højde med den første. se den og deltag derefter i debatten.
Honestly, have you ever seen anything like this?
Gravatar

#4 BlackJesus 3 år siden

2'eren var elendig og virkede for mig som en film man lavede for tjene penge på "300" hypen. Det eneste godt var skurkens store bryster!

"300" er da mere end bare en god visuel fortælling, selvom det er hovedessensen i Snyders Film. Der er en god historiefortælling og en hovedperson der fik sin store gennembrud gennem denne film.

Som buddinge skriver er The correctores 2 sidste linier noget sludder. Hvis du alligevel ikke har tænkt dig at se fortsættelsen kan du så ikke være ligeglad med en evt. ny produktion.

Dog vil jeg gerne undgå en Snyder CGI kærlighedsfilm, vi har Pearl Harbour.

Skriv ny kommentar: