Reaktionerne har været voldsomme efter anklagerne om sex-overgreb begået af Kevin Spacey. Æres-pris blev inddraget, og så bliver Netflix-serien “House of Cards” med netop Spacey i hovedrollen lukket efter Sæson 6. Hvis der da overhovedet bliver en sjette og sidste sæson?

Se også: Efter anklager om sex-overgreb: Kevin Spacey får frataget Æres-Emmy

Det er Deadline, der skriver, at Netflix har lukket produktionen af Sæson 6 på ubestemt tid efter anklagerne imod Kevin Spacey kom frem.

”Giv os tid til at overveje situationen og til at adressere alle bekymringer fra vores cast og crew,” udtaler Netflix og produktionsselskabet MRC i en fælles udtalelse.

I weekenden anklagede “Star Trek: Discovery”-skuespilleren Anthony Rapp Netflix-stjernen Kevin Spacey for at have begået et seksuelt overgreb imod ham tilbage i 1986.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 Tsunamijhoe 6 år siden

Det er bare så plat det her.. 31 år efter noget måske skete,yeah right,i smell money grab..
Men så fik NF den undskyldning de har ledt efter.
HoC var rigtig fed de første 2 sæsoner,og gik så over i absurd teater,men de kom grundigt tilbage i s5 synes jeg,men s6 og slut er nok en god ide alligevel,uanset undskyldninger og beskyldninger.
Gravatar

#2 nwinther 6 år siden

Enig. HoC var god i 1. sæson og OK i 2. sæson. Derefter bare ligegyldig.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#3 Justin 6 år siden

De er da gået helt i selvsving derovre
Gravatar

#4 Nagash 6 år siden

Latterlig reaktion. Manden er ikke dømt for noget. Som jeg kan forstå det, så lyder det ikke engang til, at ham Rapp overhovedet har tænkt sig at lave en sag ud af det. Så Spacey skal bare dømmes på en simpel udtalelse? Hvor er rimeligheden lige i det?

Dertil, så virke det som at strække den meget langt at kalde det et sexovergreb, hvis det Rapp siger faktisk er rigtig. Altså, han udtaler, at Spacey har lagt Rapp på sengen og langt sig ovenpå ham, men er så faldet i søvn? Altså, har han ikke engang taget tøjet af eller gjort indikation om at han ville gøre det. Ej heller taget tøjet af Rapp eller begyndt på det? Så de ligger i sengen med tøj på og manden falder i søvn? Wow, det må have været traumatisk!

Det eneste Rapp har fået ud af det, er at jeg bandede af den grimme Ginger, hver gang jeg så ham i Discovery her forleden. Spasser!
Gravatar

#5 Mejse 6 år siden

#4 nu skal man nok generelt holde sig fra, at sige hvad andre kan blive traumatiseret og for ting du ville finde svære, og traumatiserende ikke ville påvirke mig og omvendt, så det skal man generelt bare gå i en lang bue udenom.....men er dog enig i at det er gået helt over gevind derovre
Gravatar

#6 Justin 6 år siden

Jeg undrer mig bare over hvorfor han ikke gik hjem da han kedede sig ?

Der er en masse vrede over en fuld 26 årig fald i søvn på sin seng, men ingen spørger hvorfor den 14 årige var det i det rum

Gravatar

#7 Mejse 6 år siden

#6 er ikke helt sikker på hvordan det er relevant ? altså der er jo ikke tale om et seksuelt overgreb eller noget, og det har ingen da påstået, bare uacceptable opførsel og seksual harrassment....hvilket det jo som sådan er....selvom de sager der er kommet frem om Spacey virker mere til at være ham der bare er liderlig, end som sådan ham der prøver at udnytte hans position
Gravatar

#8 kblood 6 år siden

#7 Ja, når man ser på hvad der ellers har været af sager, så lyder det ikke rigtigt til at være en undskyldning for alt det man har gjort imod ham bare pga anklagerne. Serien sat i stå, en Emmy trukket tilbage og så var det der har været mest problematisk også fra før jeg var begyndt i skole.

Prøver de på at få folk til at synes at det skal bremses det med at anklage Hollywood personer for sex-overgreb osv.? For det er lidt som om at der er igen med at blive lavet et eksempel på hvor man går for langt med disse anklager, og det vil da vidst være noget enestående et tilfælde for de andre gange lyder det da til at de var tæt på at have serie-voldtægtsmænd.
Gravatar

#9 Mejse 6 år siden

#8 tja er det ikke en typisk USA ting, et vigtigt emne der ikke har fået "rigtig" opmærksomhed før, bliver stort og straks er der heksejagt....ingen tvivl om at det er gået helt over gevind især med spacey, som har opført sig uacceptabelt, men på ingen måde slemt nok til at serier og emmy skulle stoppes, eller på nogen måde ligeså slemt som de andre sager, som jeg sagde virker det mere bare til at han er lidt af en liderbuk, ikke at han direkte har prøvet at udnytte sin "magt" til at gøre ting mod andre man ikke burde.
Gravatar

#10 Justin 6 år siden

#7
Hvis han var gået hjem, kunne Kevin ikke snuble over ham
Derfor er det utroligt relevant

Men jeg gætter på det der er sket er at den 14 årlige gerne ville, hvilken er grunden til han ventede i hans soveværelse, men da Kevin kom op i soveværelset var han så stiv han faldt om på sengen, og det blev den 14 årlige såret over

Skriv ny kommentar: