Første sæson af “The Witcher”-serien bliver i alt otte afsnit – premiere til december.

Netflix har netop frigivet den fulde trailer til “The Witcher” med Henry Cavill i hovedrollen som Geralt af Rivia.

Samtidig ligger det nu fast, at “The Witcher” får premiere sidst i 2019.

Serien er baseret på den storsælgende fantasy-romanserie og er en episk fortælling om tre individers sammenflettede skæbner i den vidstrakte verden ‘The Continent’, hvor mennesker, elvere, hekse, gnomer og monstre kæmper om at overleve og trives. En verden hvor godt og ondt ikke altid er lige nemt at identificere.

På rollelisten er foruden Henry Cavill (“Mission Impossible – Fallout”, “Man of Steel”) også danske Lars Mikkelsen som Stregobor, Anya Chalotra som Yennefer samt Freya Allan som Ciri.

“The Witcher” får premiere d. 20. december på Netflix.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Mejse 2 år siden

jeg har haft mine bekymringer undervejs med denne her, men det ser jo ganske fornuftigt ud, hvordan den holder i forhold til bøgerne må tiden vise, men jeg er bestemt positiv og ser frem til den :)
Gravatar

#2 Blandet Landhandel 2 år siden

Stort set hver en scene i traileren, kan man hurtigt sætte sammen med de første par bøger, så det ligner at de holder sig meget tæt til kildematerialet. Håber det bliver godt!
Gravatar

#3 Gridlock 2 år siden

Mit største problem med den måde de fremviser Geralt på er ind til videre.
1: Han mangler hans gule øjn er temmelig sikker på det også er nævnt i bogen at han har dem.
2: Han mangler sit pandebånd, det bliver vidst nævnt flere gange at han har et pandebånd på.

3: hans ansigt er lidt for pænt, så gerne der blev tilføjet et ar eller 2 for og gøre ham en smugle "grimmere".
Men nu for vi og se kan være de tilføjer det klassiske ar over hans højre øje lidt senere.

4: Hans rustning er lidt meh og uinteressant og se på, ville ønske de gik lidt mere med det tøj han havde på i de 3 Witcher spil, da de er lidt mere interessant rent visuelt.

5: Hvor er hans andet sværd? Geralt har 2 sværd et for mennesker og et for monstre kan ikke se det andet nogen steder.

Så er der Yennefer.. hun er hverken sort eller mulat i bogen bliver det faktisk nævnt at hendes skin er temmelig hvidt.
Samt hendes yderst sorte hår.

vi så det ikke i den her trailer så der er en chance for de har rettet det.. men the scrotum armor... Nilfgaard gik ikke i den slags rustninger i bogen ikke på NOGET tidspunkt.
Kom nu.. gi dem normale rustninger lige som alle andre The Witcher 2 og 3 leverede en fin udgave af hvordan du kunne lave Rustning både i en mareridts udgave samt en alm udgave.

Det er det jeg ikke kan li ind til videre, lad os se hvordan serien bliver.
Forhåbentligt holder de sig kun til kildematerialet og de politiske intrigere der er i det.
Hvis de begynder og smide alt muligt ind som ikke er der, bliver jeg temmelig skuffet.
Gravatar

#4 Blandet Landhandel 2 år siden

#3 Det ligner da at Geralt netop har gule øjne i traileren. Prøv at se den igen.

Pandebånd kan jeg slet ikke huske fra bøgerne, men fint nok, hvis han ikke render rundt med et på.

Ar er jeg helt enig med dig i. Der bør være flere.

Rustningen generer mig overhovedet ikke.

Hans andet sværd til monstre har han altid på Roach i bøgerne, det er kun spillene hvor han har det på sin person.

Yen generer mig af en anden årsag end dig. Hun er for pæn. Det bliver nævnt at hun ikke er smuk, som mange andre troldkvinder, men heller ikke grim. Det kunne de heller ikke finde ud af at gøre rigtigt i spillene. Det bliver også nævnt at hun har meget kolde øjne, hvor de her virker for varme.

Jeg ser gerne, at de forholdsvist holder sig til kildematerialet, som er ret filmisk i forvejen, men det gør intet med et par kunstneriske afvigelser. Det ligner i traileren, at Geralt er til stede når Ciris hjemby brænder ned, og i så fald, ville det jo være en ny ting, der giver et større emotional impact. Den slags er jeg helt med på, fungerer bedre på skærm.
Gravatar

#5 Mads47 2 år siden

#3 Nu har jeg læst 3 bøgerne og jeg kan ikke huske at de nævner noget om et pandebånd. De to sværd er faktisk ikke så meget med i bøgerne, hans sølvsværd er oftest på Roach og ikke på hans ryg som i spillene. Man tilføjet at han gik med begge sine sværd i spillet, fordi det gav mening ud fra et gameplay perspektiv.
Gravatar

#6 Gridlock 2 år siden

#4 Okay står korrektet han har gule øjne.
dog mener jeg at bøgerne ud over hans gule øjn også beskrev dem som mørke og katte ligne.
Så måske er CDPR måde og vise hans øjn på mere korrekt end Netflix.
Men så igen kan være noget som CDPR opfandt og så senere er blevet opfattet som canon.

Noget der specielt irritere mig ved mangel på ar er at det gør Geralt til en der ligner lidt mere en middelklasse borger om man så må sige.
Noget han BESTEMT ikke er i bøgerne, hvor man om noget vil kunne sige han høre mere til arbejderklassen.
En mand der jager monstre og enten sover på en kro med en prostituerede eller i en skov.
Sådan en mand ville nok være lidt mere hærget i udsende end de viser ham her.
Der synes jeg spillende ramte rigtigt, da de gav ham det hærgede udseende af en mand der har levet et hårdt liv.

Kunne hellere ikke se det andet svær på noget tidspunkt spændt fast op Roach.
Så ind til videre ser det kun ud til der er et sværd til både menesker og monstre, hvilke ikke holder da det er stor det af kildematerialet at han altid har 2 sværd.
Men nu for vi og se.

Gravatar

#7 Blandet Landhandel 2 år siden

Jeg tror folk vil gå ret meget amok, hvis han ikke har sine to sværd, da det er en ret stor del af fortællingen og mytologien, så jeg er næsten 100% sikker på, at det er et sted på Roach, som det plejer.

Hans øjne bliver mere vertikale og kattelignende når han tager sine portioner til natsyn og kamp. Jeg overlever nok hvis de ikke gør dette, men jeg kan ikke se, hvorfor de skulle droppe denne del.

Jeg har lige læst op på det med pandebåndet, og her har du ret. Billedmæssigt vil det se fjollet ud, så jeg har det som sagt ok med at de har droppet det.

Noget sjovt de kunne gøre, og her spekulerer jeg 100%, er at tilføje Geralt flere ar og gøre ham mere hærget for hver sæson der går i serien. Man skal jo også tænke på at spillene foregår efter bøgerne, så måske det egentlig ville hænge meget godt sammen.
Gravatar

#8 OliverDK 2 år siden

"Jeg håber det bedste, men venter det værste" er lidt følesen jeg sidder med efter at havde set denne trailer.

Castingen har hele tiden været en af mine store anker med Netflix's "the Witcher", hvor Henry Cavill tog front, som en direkte fejl for mit vedkommende og selvom jeg stadig står med den ene fod i den lejr, ja så må jeg indrømme, at min skepsis efter jeg så denne trailer var nedadgående. Jeg synes han gør det hæderligt; ikke af ydre, men hans portrættering af karakteren Geralt's personlighel rammer nu meget godt for mig. Derudover tænker jeg, at selvom Netflix har sagt de ikke vil søge inspiration ved spillene, så virker det ikke til, at Henry Cavill fik det memo, da jeg flere gange fik et CDPR Geralt vibe så mon ikke han har hentet en hel del inspiration der.

Det sagt, så var der andre castinger der gik i modsat retning. Jeg får flere gange et "amerikansk teenage vampyr drama vibe" når jeg ser mange af de skuespillerinder de har valgt til centrale roller. De virker for unge på mig i forhold til de roller de skal bærer. Troldkvinderne eksempelvis; Når jeg læser bøgerne, så forstiller jeg mig nogle kvinder, der udgyder respekt, modenhed, dyb refleksion, osv. Det indtryk får jeg ikke og jeg synes det virker som om holdet hos Netflix læser kildematerialet for de personer helt anderledes end jeg. Alternativt har Netflix blot tænkt at deres "the Witcher" skal appellere til "en anden og særligt yngre målgruppe" end den jeg er en del af og castet udfra det. Det må de jo om, men jeg tror det er en fejl.

Sceneriet synes jeg derimod ser fedt ud for det meste. Det er selvfølgelig svært at vurdere udfra en trailer, men jeg var positiv overasket. Effekterne virker også ret overbevisende, så det er super. Det er ikke GoT standard bevares, men det er jo også acceptabelt når man tænker på hvor mange penge de havde til sidst og det har nok lidt "forurenet" ens forventninger i forhold til denne type serier.

Rustninger og påklædningen er derimod en "blandt landhandel" (beklager #2 og #4) Nogle gange synes jeg det er ok, andre gange ryster jeg på hovedet, da jeg virkelig ikke fatter det har kunne slippe igennem hele vejen til production; Helt ærlig - se Nilfgaardian rustning her som ligner nogle krøllede sorte affaldsposer og sværet er jo en joke:
Gravatar

#9 Blandet Landhandel 2 år siden

#8 Troldkvinderne i bøgerne er jo ellers beskrevet som at de kan vælge den alder og det udsende de har lyst til, hvor de fleste vælger meget attraktive og unge selvom de er flere hundrede år gamle. Der er dog enkelte der vælger noget andet.

Men ellers har du ret. Man tænker selvfølgelig på målgruppen når man caster.

Henry Cavill har jeg lige set i en film, hvor jeg faktisk tænkte at han var den perfekte casting til Geralt. Han bevæger sig meget som jeg forestiller mig Geralt, og har en apatisk væremåde der passer til karakteren. Så er han jo også fan af bøgerne, så helt galt kan det ikke gå tænker jeg.

I øvrigt var badescenen i traileren taget direkte ud af spillene, så lidt inspiration har de nok hentet.
Gravatar

#10 Gridlock 2 år siden

#9 Så er spørgsmålet om de for den vigtigste af alle scener med sex scenen på den udstoppet enhjørning, der så brækker midt over.

Skriv ny kommentar: