Netflix er gået i gang med at udvikle en “Scott Pilgrim”-animeserie med skaberen af den originale tegneserie, Bryan Lee O’Malley, tilkoblet som forfatter, rapporterer THR.

Netflix udvikler serien i samarbejde med produktionsselskabet UCP. De to selskaber har allerede haft et succesfuldt samarbejde efter at have stået bag den populære superhelteserie “The Umbrella Academy”.

Selvom udviklingen på serien er begyndt, er en hel sæson endnu ikke bestilt af Netflix. Skulle det ske, vil O’Malley agere showrunner sammen med BenDavid Grabinski (“Are You Afraid of the Dark?”).

Læs også: “‘Terminator’ bliver udviklet som en anime-serie på Netflix”

Science SARU, som har stået bag to af kortfilmene i “Star Wars”-animeserien “Visions”, vil animere den kommende Netflix-serie.

“Scott Pilgrim” fortæller historien om den unge musiker og dagdriver af samme navn, der forelsker sig i den fængslende Ramona Flowers. For at de to kan finde sammen, må Scott dog besejre Ramonas syv tidligere kærester på overdrevet og super stilfuld vis.

Den fantastiske filmskaber, Edgar Wright, har tidligere stået bag en filmatisering af historien. Dengang var titlen “Scott Pilgrim vs. the World”, og “Arrested Development”-skuespilleren Michael Cera havde rollen som den titulære karakter. Filmen er siden sin udgivelse blevet en kultklassiker med en stor fanskarre, så der er med garanti masser af fans af både filmen og tegneserien, der vil glæde sig til endnu mere “Scott Pilgrim” med den kommende Netflix-serie.

Wright vil sammen med sin producer-kollega Nira Park agere executive producer på serien.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Saul_Goodman 2 år siden

Gad vide, om Edgar Wright også kommer til at have indflydelse på serien?

Skriv ny kommentar: