Netflix udvikler i øjeblikket en ny “Terminator”-anime-serie, så vi kan se frem til endnu en gang at kunne følge med i kampen mellem mand og maskine.

Serien produceres af Skydance, der også har produceret de to seneste “Terminator”-film, “Dark Fate” og “Genisys”, og produktionsselskabet Production I.G., som bl.a. har stået for anime-klassikeren “Ghost in the Shell”.

Eftersom serien er i et meget tidligt produktionsstadie, er der ikke nogen detaljer om seriens plot. Serien vil dog have krigen mellem menneskeheden og Skynet som historiens katalysator, ganske ligesom de efterhånden mange film i franchisen har haft det.

Læs også: “‘Terminator: Dark Fate’-instruktør vil aldrig mere arbejde sammen med James Cameron – her er årsagen”

Anime-serien bliver skrevet og produceret af Mattson Tomlin, som også vil fungere som executive producer. Han har også skrevet Matt Reeves’ kommende “Batman”-film, og hvis den bliver lige så god, som traileren indikerer, er der meget at glæde sig til med Tomlin som seriens showrunner.

Oven på “Terminator: Dark Fates” skuffende seertal og Linda Hamiltons udmelding om ikke at ville spille Sarah Connor igen, er det forfriskende at se franchisen tage en chance med en anime-serie. Det åbner op for nye muligheder for at undersøge franchisens univers og skabe nye og spændende historier.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 thomas040 3 år siden

Det er vist ikke en helt dårlig ide. Det ville sikkert give dem nogle kreative friheder til at prøve noget nyt.
Failure is a zero out.
Gravatar

#2 Ryder666 3 år siden

Nej tak til anime.

Er i øvrigt gået i gang med at se serien Sarah Connor Chronicles, som er væsentligt bedre end Terminator 3+4 tilsammen.. Nick Stahl var fejlcastet som John Connor i 3'eren og ligeledes Sam Worthington i 4'eren, der dog ikke spillede John Connor, men han passede ikke ind i det univers. 5+6 er ikke nogle mesterværker men tålelige.
Gravatar

#3 Pistolprinsen 3 år siden

Tja, jeg tror ike rigtigt på det, men man kan blive klogere - Netflix har jo gjort det overordentligt fremragende med 'Camp Cretaceous', så de får da også lige en chance med denne her...
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#4 Daldorph 3 år siden

Jeg håber virkelig at de gør noget ud af historien og prøver at finde nogle nye fortællinger. De har jo et virkelig fedt univers men bliver ved med at fortælle den samme historie igen og igen.
Gravatar

#5 SilverKitty 3 år siden

Terminator på tegnefilm?
NEJ TAK!

Skriv ny kommentar: