Gavin O’Connor (“Pride and Glory”) skal stå bag kameraet på kampsportdramaet “Warrior”, hvori Nick Nolte, Tom Hardy, Joel Edgerton og Jennifer Morrison netop er blevet castet.

Filmen, der starter optagelser til april, omhandler en tidligere bokser og Vietnamveteran (Nolte), hvis familie gik i opløsning pga. hans alkoholisme. Han har nu lagt sprutten på hylden og arbejder på et stålværft.

Da hans yngste søn (Hardy) vender hjem, indvilliger faren i at træne ham til en kampsportturnering, hvor sønnen skal i ringen mod sin ældre bror (Edgerton).

Det var meningen, at Nolte skulle have spillet Jon Voights rolle i “Pride and Glory”, men skuespilleren måtte trække sig pga. problemer med knæet. Nolte kunne senest opleves i komedien “Tropic Thunder”.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Christian Voldborg 13 år siden

Holy cow...
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#2 Daywalker 13 år siden

Måtte trække sig pga. problemer med knæet, også hopper han i en kampsports-film... er der andre end mig der kan se ironien i det?
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#3 KEiZ 13 år siden

I må sku ikke skrive "Det var meningen, at Nolte skulle have spillet Jon Voights rolle i "Pride and Glory", men skuespilleren måtte trække sig pga. problemer med knæet." så tror man straks af Voigt har stillet sko'ene................ det har han ikke vel??
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

Skriv ny kommentar: