Columbia Pictures er i forhandlinger med Nicolas Cage om at spille skurkerollen i filmudgaven af “The Green Hornet”.

Cameron Diaz er desuden på tale om at spille en reporter, som den maskerede helt falder for. Michel Gondry står for instruktionen på filmen, der har Seth Rogen i titelrollen som den grønklædte kriminalitetsbekæmper.

Projektet står til at påbegynde optagelser til efteråret, selvom filmselskabet stadig er på udkig efter en skuespiller til at erstatte Stephen Chow, som egentlig skulle have spille Green Hornets kampsportserfarne hjælper Kato.

Rogen og Evan Goldberg har stået for filmens manuskript, mens Neal Moritz fungerer som producer gennem Original Films.

“The Green Hornet” er sat til at få amerikansk premiere 9. juli, 2010.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Christian Voldborg 13 år siden

Seth Rogen er altid skæg.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#2 MOVIE1000 13 år siden

jah når han ikke kan skaffe sig en skurke rolle til næste Batman film så kan han da ligså godt spille skurk i denne her film.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 DrSatan 13 år siden

Nicolas Cage er ikke lige min kop te... han burde blive producer, hvis han så gerne vil være i filmbranchen. Eller bedre endnu runner, assistent eller boom-holderen.
Gravatar

#4 El Capitan 13 år siden

Jeg må indrømme at jeg allerede smiler. Seth Rogen er fandme sjov. Jeg har ikke set en eneste film med ham, hvor han ikke fik mig til at grine...
Det Rogen kan, og så Michel Gondry, kunne godt blive et hit. (Be Kind Rewind var ret sjov)

2c!
Gravatar

#5 jeppe1991 13 år siden

Hahah Seth Rogen bliver sgu for sjov, men ved ikke om jeg kan forestille mig Nicholas i en skurke rolle, men manden ken jo overraske (:
Gravatar

#6 Ikari 13 år siden

6jen6sen6 (5) skrev:
men ved ikke om jeg kan forestille mig Nicholas i en skurke rolle (:


Har du set Face/Off? ;)
Gravatar

#7 frz 13 år siden

JEG HADER HAM - HVORFOR FORSVINDER HAN IKKE BARE :-(

Hvorfor skal han ødelægge flere store franchaises? Kan han ikke bare indse, at han er fucking ELENDIG!?! Øv :(
Gravatar

#8 wimmie 13 år siden

#7

Wow...chill ;)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#9 MOVIE1000 13 år siden

#7 der er da også nogle skuespillere jeg heller ikke synes om. men jeg plejer ikke at kalde dem elendige hvis du er ligeglad med ham hvorfor så kommentere.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#10 ducktorwho 13 år siden

Christian Voldborg (1) skrev:
Seth Rogen er altid skæg.


Det er derfor han ikke passer til Green Hornet. Heller ikke udseendemæssigt... Hornet er ikke overvægtig, og jeg har meget svært ved at tro på at den mand driver en avis eller tv-station, som figuren gør i hans hemmelige identitet.

Green Hornet er ikke en komediefigur. Hvis han skal sammenlignes med noget, så skal det næsten være Zorro eller Batman. Han bekæmper bandekriminalitet og er en meget interessant figur pga. hans moral som, i modsætning til andre superhelte, godt kan være lidt plettet engang imellem. Find TV-serien og tjek den ud (den udkommer jo heller aldrig på DVD, fordi der er et afsnit af serien hvor Batman og Robin møder Green Hornet og hans sidekick Kato (Bruce Lee)

Jeg så hellere Nicolas Cage i hovedrollen - han ville være en mega-sej Britt Reid/Green Hornet

Green Hornet er s'gu da ikke en komedie, Hollywood, og det ved I godt.
WB har helt sikkert været igennem masser af manuskripter, inklusiv et eminent et af slagsen af Hr. Kevin Smith, men som filmfans muligvis har opdaget, så er det ikke kvalitet eller den gode historie som studierne altid går efter... Eller måske skal denne film skal bare være campy fordi TV-serien produceredes af det samme selskab som lavede den klassiske BATMAN serie, med Adam West og Burt Ward.

Hornet skal køre rundt i Black Beauty og tage sig af mafiaen - jo større og farligere en mafia, jo bedre. Han har ingen superkræfter, ligesom batman, men han har nogle få gadgets ... serien fra 60'erne er PISSEFED, hvis man kan finde den. Og så er Bruce Lee jo også lige med i den, det gør heller ikke noget, og afsnittet i serien har et afsnit, der fokuserer på universets 'chinatown' og Lee's figur. Et af mine favorit-afsnit.

Find den og giv de første par afsnit en chance... jeg hooked herefte. Skal lige vænne sig til at se det gamle VHS-agtige billede...Anyway - filmen gi'r jeg stadig ingen chance for success. It'll bust.

Skriv ny kommentar: