Instruktør Yuval Adler (“Bethlehem”) har slået sig sammen med Joel Kinnaman (“The Suicide Squad”) og Nicolas Cage (“Adaptation.”) på sin næste film “Sympathy for the Devil”.

De to Hollywood-stjerner skal lede an i den kommende psykologiske thriller, hvor Kinnaman spiller karakteren ‘The Driver’, mens Cages karakter har fået titlen ‘The Passenger’. Det rapporterer Variety.

Filmen beskrives som et spil katten efter musen med meget på spil, hvor ‘The Driver’ tvinges til at køre den mystiske ‘The Passenger’ rundt.

Kinnaman har tidligere spillet med i en af den israelske instruktørs film. Her kunne han i 2019 ses spille over for svenske Noomi Rapace i “The Secrets We Keep”.

Cage har haft masser at se til på det sidste. Han har tidligere i år været aktuel i rollen som ingen ringere end Nic Cage i “The Unbearable Weight of Massive Talent”, og han har derudover haft rollen som Dracula i Chris McKays “Renfield”, der i øjeblikket er i postproduktion, og som får amerikansk premiere den 14. april. Filmen har stadig ingen dansk premieredato.

Læs også: “Nicolas Cage er castet i A24-komedien ‘Dream Scenario’: ‘Hereditary’-instruktør er producer”

Det har “Sympathy for the Devil” heller ikke, så det er stadigvæk uklart, hvornår vi kan forvente at se thrilleren.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: