MGM og Universal fastholder “No Time to Die” i biografen – ellers er det for sent.

Warner Bros. ville redde biograferne med “Tenet”, men det er langt fra blevet resultatet af Christopher Nolans store premiere-satsning.

I stedet “Wonder Woman 1984” og “Candyman” flygtet fra oktober, mens også “Black Widow” og Pixar-filmen “Soul” meldes på vej til at udskyde igen.

Særligt “Candyman”-flugten til 2021 har skabt bekymringer i forhold til James Bond-premieren på “No Time to Die”, da det er MGM og Universal, som distribuerer begge titler.

Nu slår MGM dog fast, at “No Time do Die” bliver i biografen på den planlagte dato:

”Hvis vi ikke gør det, så er der intet tilbage at redde,” lyder budskabet i en ny “No Time to Die”-video, som slutter af med ‘Only in cinemas november’.

Således er biografernes alvorlige situation gået op for James Bond-producenterne, der frygter en verdensomspændende biografdød, hvis ikke Hollywood-selskaberne sender friske premierefilm i biografen snarest.

Læs også ‘MCU-kilder: Marvel udskyder “Black Widow”‘.

“No Time to Die” får biografpremiere den 12. november i Danmark.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 filmz-Den Lyserøde Panda 1 måned siden

Jeg tager sgu' hatten af for sådan et sats.
Gravatar

#2 KE!Z 1 måned siden

er 100% den rigtige holdning!!!
Kingslayer.....
Gravatar

#3 thomas040 1 måned siden

Jeg venter til VOD.
Failure is a zero out.
Gravatar

#4 Tyler Durden 1 måned siden

Godt træk. Håber det får folk i biffen. Vi skal helt klart værne om oplevelserne på det store lærred. For mit eget vedkommende skal en spritny James Bond film ALTID opleves i biffen! ;-)
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#5 Johnny42 1 måned siden

Godt det ikke kun er Warner Bros der trækker læsset, men James Bond får nu ikke mig i biografen. Måske Ethan Hunt, men den er der længe til, eller Top Gun Gun Maverick, der skal opleves i iMAX, men den er blevet udskudt.

#6 [ikke godkendt bruger] 4 uger siden

[Indlæg er markeret som spam]

Skriv ny kommentar: