James Bond-skuespiller Daniel Craig holdt tale for hele “Bond 25”-holdet efter færdiggørelse af optagelserne til “No Time to Die”.

De startede på Jamaica  og fortsatte siden i England, Norge og Italien. Nu er optagelserne endelig afsluttet til Cary Joji Fukunagas første “Bond”-film – og sandsynligvis den sidste med Daniel Craig.

I den anledning holdt Daniel Craig en tale for hele holdet bag filmen:

”Jeg vil bare sige, at jeg er faktisk ret fuld lige nu, så det bliver ikke langt. Dette har været én af de bedste, mest vidunderlige oplevelser, jeg nogensinde har haft,” indleder Craig.

“Bond 25”-optagelserne har dog også været fuld af problemer.

Daniel Craig kom først alvorligt til skade på optagelserne, hvilket sendte ham på hospitalet. Siden har også en stalker lusket omkring på kvindernes toilet på settet til “No Time to Die”.

Endelig er manuskriptet løbende blevet skrevet om undervejs – læs om det her.

“No Time to Die” får premiere d. 2. april.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Gorman 9 måneder siden

Glæder mig til at se filmen, er Pt ved at gense alle filmene Kronologisk. Det sgu en sjov rejse gennem tiden, effektudviklingen og stil/strømninger, sin egen lille historie om samfundsudviklingen :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 9 måneder siden

#1 Kan du uddybe lidt om, hvilke der stadig holder? Og det modsatte.. :)
Gravatar

#3 Mejse 9 måneder siden

#1+2 kunne bestemt være interessant at høre :D
Gravatar

#4 Gorman 9 måneder siden

# 2 og 3
Er pt. kun kommet til de første Roger Moore film i min kavalkade, selvom jeg selvfølgelig har set dem alle flere gange gennem tiden. IMO:

Dr. No, You only live twice, Diamonds are forever, Live and let die og The man with the golden gun holder ikke særligt godt til tidens tand (huskede dem i hvert fald som betydelige bedre). Live and let die var dog en rigtig god start for Moore - lidt af den uhyggelige stil fra nogle af afsnittene i "De uheldige helte" synes at være taget med over til Bond franchisen.

From Russia with love er klart den bedste - som en gammeldags spionfilm - om end nogle scener i sigøjnerlejren ødelægger fornøjelsen lidt.

Thunderball er rigtig spændende og forud for sin tid med undervandsoptagelser

On Her majestys secret service er en interessant blanding af de gamle sean connery film men tilsat en ny selvironisk stil af George Lazenby, og det første forsøg på en selvstændig, stærk bondkvinde. Den er i hvert fald bedre end sit rygte.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Mejse 9 måneder siden

#4 lyder lidt som man kunne forvente :) tak for info

Skriv ny kommentar: