Forfatter og instruktør Jordan Peele tackler aliens og flyvende tallerkener i den nyeste trailer til “Nope”.

En populær fanteori forklarer, at filmens titel “Nope” står for ‘Not of Planet Earth’, og det kan meget vel være, at fansene har ret. Den nyeste trailer bekræfter nemlig, at filmens karakterer står over for en trussel fra det ydre rum, og aliens og ufoer bliver altså den næste horror-trope, som Peele udforsker.

I filmen følger vi Keke Palmer og Daniel Kaluuya som de to rancher-søskende Jill og James Haywood, der bliver vidner til en forfærdende opdagelse, som gemmer sig bag skyerne.

Selvom rumvæsnerne med garanti ikke er godt nydt for den lille Californien-by, som ranchen ligger ved, ser de to søskende dog – ifølge traileren – en mulighed for profit og berømmelse i ufoen. Spørgsmålet er, hvilke konsekvenser jagten efter ufo-beviser får for dem.

Udover Palmer og Kaluuya har Peele castet den Oscar-nominerede Steven Yeun (“Minari”), Michael Wincott (“The Crow”), Brandon Perea (“The OA”), Barbie Ferreira (“Euphoria”) og Keith David (“Requiem for a Dream”). Traileren afslører dog, at vi højst sandsynligt ikke skal forvente at se alt for meget til sidstnævnte.

Peele, der tidligere var kendt for sit sketch-komedieshow “Key and Peele” har med sine to første gyserfilm, “Get Out” og “Us”, markeret sig som ét af de mest spændende navne i horror-genren, så hans kommende film er uden tvivl værd at holde øje med.

“Nope” får dansk premiere den 18. august.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 1 år siden

Looks boring as shit !
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#2 Sjølle 1 år siden

Pistolprinsen (1) skrev:
Looks boring as shit !


Du er en sej type. Sådan en rigtig fed person. Jeg er lidt af en menneskekender, og jeg kan bare mærke gennem skærmen, at du har en super lækker aura.... nå ja, og så dine svar generelt herinde, hinter også bare at du er en likeable fyr. Keep up the good work, din coole makker!

Skriv ny kommentar: