En ny, kort trailer til “Engle og dæmoner”, der viser nye klip fra filmen, er kommet online og kan ses ved at følge dette link.

I “Engle og dæmoner”, der udspiller sig før begivenhederne i “Da Vinci mysteriet”, vender Tom Hanks tilbage som Harvard-symboleksperten Robert Langdon, der kaldes til Rom, hvor han gennem en lang række gamle spor bliver ledt ud på en jagt i kamp mod tiden for at afværge en forestående katastrofe.

Ewan McGregor spiller den indflydelsesrige præst Carlo Ventresca, mens den israelske skuespillerinde Ayelet Zurer har den kvindelige hovedrolle som den smukke Vittoria, der viser sig en behændig allieret i Langdons søgen.

De to danskere Thure Lindhardt og Nikolaj Lie Kaas samt svenske Stellan Skarsgård og tyske Armin Mueller-Stahl medvirker også i filmen, der er sat til at få premiere 15. maj.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 KOROR 14 år siden

Jeg glæder mig godt nok helt vildt til denne film :-)
Gravatar

#2 Queequeg 14 år siden

Den ser ligeså "god" ud som den sidste..
Gravatar

#3 Karl Hungus 14 år siden

Glæder mig ret meget til A&D. Da jeg læste bogen tænkte jeg at den da virkelig måtte være svær at filmatisere men traileren ser faktisk ret lovende ud. Glæder mig til at se Lie Kaas som Hassassin.

Håber bare virkelig de har skoddet faldskærmssekvensen...
Gravatar

#4 filmz-TheNthDoctor 14 år siden

Vil gerne snart se et sekund af Thure i en af de trailers :)
Gravatar

#5 Perlegrus 14 år siden

#4 Han kan ses i den første trailer kort efter Tom Hanks har sagt "It's Illuminati". Der kommer et kort klip af Ewan mcgragor hvor Thure kan ses i baggrunden :D
Gravatar

#6 Bates 14 år siden

Nahh...


Ser den nok når den en gang kommer på dvd.

Skriv ny kommentar: