Chad Stahelski har travlt. Han er ikke blot i gang med at gøre “John Wick” til en trilogi. Det samme skal ske med et remake af “Highlander”.

Se også: ”John Wick” bliver til en trilogi

Således skal et reboot af 1986-klassikeren ikke kun blive til en enkelt film, men hele tre:

”Vi vil være i stand til at fortælle tre fulde historier, der på en måde alle hænger sammen. Jeg mener, at ‘Star Wars’-trilogien, i hvert fald frem til ‘The Empire Strikes Back’, er et godt eksempel på, hvordan vi vil arbejde med det,” siger den kommende “Highlander”-instruktør, Chad Stahelski, til Collider.

I første omgang skal Stahelski dog lige have overstået premieren på “John Wick: Chapter 2”, der får premiere d. 9. februar.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 KEiZ 7 år siden

Ikke sikker på det er en god ide, jeg var nærmest besat af originalen, hold nu op musikken og det med de mange tidslinier og fantastiske sean Connery, kan dog godt se at den er gammel, men syntes ikke vi behøver et remake.... de forsøg der efterfølgende er forsøgt på at bringe historien videre har været helt forfærdelige....
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#2 Jach 7 år siden

KEiZ (1) skrev:
...de forsøg der efterfølgende er forsøgt på at bringe historien videre har været helt forfærdelige....

Netop derfor det må blive en genindspilning, da en fortsættelse ville være meget værre. Ville ønske at de havde været mere forsigtige og mere tro overfor originalen efter 1'eren så vi kunne have fået endnu en fortsættelse i stedet.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#3 elsotho 7 år siden

Chad Stahelski er faktisk også besat af Queens musik fra etteren og siger faktisk selv at der ikke kan blive nogen highlander uden queen. Hvordan det kommer til at ske, bliver spændende at følge :)
Gravatar

#4 Streamhub.dk 7 år siden

Håber inderligt det bliver godt, men tror dæleme der skal krydses flere fingre end mine, før det kommer til at virke. Star Wars kan måske, men Highlander?
Gravatar

#5 The one is back 5 år siden

Håber ikke at Tom skal være med i den men jeg ser Ben Chaplin som Juan Sanchez Villa-Lobos Ramirez og Richard Madden as Connor MacLeod og musik Af Mark Snow

Skriv ny kommentar: