Warner Bros. er nu klar med den nye internationale trailer til “Batman Begins”, der har Christian Bale i titelrollen og som får premiere 22. juli.

Den nye trailer er lavet i samme stil som de foegående, men indeholder en masse nye spændende klip fra den ventede film.

Filmen, som udforsker den kappeklædte korsfarers oprindelse, er skrevet af David Goyer og er instrueret af Christopher Nolan.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#11 filmz-Randy Savage 17 år siden

må sige at det er en helt ny stil, den ligner ikke rigtig de andre batman film. Måske er det også godt.
Gravatar

#12 Riqon 17 år siden

#11 Det er det, den synes at spille på: At de andre Batman film har sutttet, og de ønsker at rette op på skaden og lave Batman, som den BØR laves. ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#13 filmz-cookie 17 år siden

#8 Og så er der dem, der har en forbindelse på 100 mbps forbindelse..så den "bette" trailer tog lige 1 sek. ;)

Der er trods alt visse fordele ved at bo på kollegie :)
Gravatar

#14 filmz-jackhammer2002 17 år siden

#12 Burtons to første batman film var imo rigtigt gode og havde også en god portion af det dystre gottham univers i sig... men de to næste med val kilmer og george clooney... tsk tsk magen til l*rt skal man lede længe efter
Hvis det ikke længere gør ondt, så betyder det at du er død...
Gravatar

#15 filmz-Harry 17 år siden

Burtons var også dårlige...men denne ser ud til at kunne leve op til tegneseriens univers...

Eneste minus jeg kan sige om den, er bilen.
Sex er godt og sundt for dit helbred...
Gravatar

#16 pulse83 17 år siden

#15 Det er naturligvis en smagssag, men i mine øjne er Burtons langt fra dårlige. Den første er ligefrem genial. Burtons film tager ikke sig selv seriøst, med platte one-liners og dårligt skuespil. De er dystre på den fede måde. Og Keaton og Nicholson er jo bare fantastiske.
Excuse me, Flo!
Gravatar

#17 Yoda 17 år siden

Tim Burtons to film om Batman er gedigne mesterværker, der skildrer universet på en ekseptionel og yderst suveræn facon.

Burton formår at skabe et Gotham City, der er præcis så mørkt, dystert og gotisk, som det bør være. Der er hos Burton ingen slinger i valsen, og filmene er helstøbte eksempler på vellykkede tegnserie adaptioner.

Udover dette, så er Burton en talenteret og "finurlig" instruktør, der i sine film altid implementerer en række implicitte cadeaus, hvilket bl.a. også er tilfældet i "Batman Returns", hvor Christopher Walken spiller rollen som Max Shreck.
Altså et cadeu til Max Schreck - og horrorgenren som sådan - der spiller Grev Orlock i F.W. Murnaus "Nosferatu, eine Symphonie des Grauens" fra 1922.

Det visuelle udtryk, der præger begge film, er stærkt æstetisk og underbygger ikke kun Burtons indlevelse i universet, men er også med til at udtrykke hans egen særegne stil. Han gav liv til Batman på film, hvor vi før kun havde set mere eller mindre velykkede "slap-stick" indspilninger a la Leslie H. Martinsons filmatisering "Batman the Movie" fra 1966.

Jeg kan på ingen måde være enig i påstanden om, at Burtons film skulle være dårlige. De lever fuldt og fast op til universet, og skaber et ekstremt flot miljø, der er tro imod dets grafiske udgangspunkt.
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#18 filmz-Foxen 17 år siden

Der er jeg fuldstændig uenig Burton, er slet ikke tro mod ”univærset”. For det første lader han jokeren være den der har dræbt Waynes forældre og for det andet dræber han jokeren til sidst. Det holder ingen steder og desuden er filmen i mine øjne slet ikke særlig vellykket.

Der er ingen tvivl om at burton sikkert er en udmærket instruktør i mange sammenhænge, men for mig er hans batman univers alt for eventyrs artigt, jeg tror simpelthen ikke på de personer der optræder der, de er for slappe.

Den nye film vil rette det vigtigste, gøre det realistisk så vi kan forholde os til hvad vi ser.
Remember Sammy Jenkis
Gravatar

#19 Yoda 17 år siden

At du er uening er naturligvis din ret. Ikke desto mindre må jeg påpege, at kravet om realisme i "Batman" ikke er en bydende nødvendighed.

Om Nolans version skulle blive mere realistisk ved jeg ikke. Den ligger ikke op til at skulle være det, og den ville i givet fald også miste i appeal, hvis den gjorde. Man må jo også spørge sig selv, hvor realistisk en kappeklædt mangemilliadær, der kan husere i nattens mørke år efter år uden at få blotlagt sin identitet, i reglen er.

Batman tilhører - alt i alt - ikke en genre, der bør gøre krav på realisme - tværtimod!

Burton skildrer universet på en ekseptionel facon og tilfører det en særegen stil - dette er et uomtvisteligt faktum.

Om han er tro imod universet - eller ikke - finder jeg i bund og grund irellevant. Det er som sådan mere interessant at blive introduceret for nytænkning end stringent at følge et koncept, der i forvejen er defineret perfekt.

Netop universets karakterer fungerer på deres egen karikerede facon ganske brillant. Burtons versioner er eventyr, hvilket heller ikke gør dem ringe. Martinsons 1966 version følger heller ikke just Bob Kanes oprindelige univers, men viser dog et interessant komisk bud på en fortolkning.

Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#20 filmz-Foxen 17 år siden

Jeg har det bare sådan at grunden til at batman er min yngling, tror jeg er på grund af realismen i historierne og forestillingen om at dette faktisk kunne foregå. Det er klart at han ikke ville kunne holde det hemmeligt men han er da den mest ”realistiske” af de største superhelte.

Burtons versioner ser jeg ikke som batman film, forbi det ikke lod til han tog det seriøst, men bare ville have nogle fede, mørke omgivelser i hans film og tog sig ikke synderligt af baggrunds materialerne.
Remember Sammy Jenkis

Skriv ny kommentar: