Fansiden Disney Database er nu klar med et par nye promo-billeder til den kommende fantasyfilm “The Chronicles of Narnia”, som får premiere ved juletid.

Filmen er baseret på bogen “Løven, heksen og garderobeskabet” i C.S. Lewis’ klassiske “Narnia”-bogserie og er instrueret af Andrew Adamson.

Under Anden Verdenskrig bliver de fire søskende Peter, Susan, Edmund, og Lucy flyttet fra deres hjem i London til et stort og gammelt hus, ejet af en excentrisk professor. Efter megen kedsomhed finder de fire et mystisk garderobeskab, der fører dem ind i det magiske land Narnia, hvor dyr kan snakke og er undersåtter for den noble og majestætiske løve Aslan.

På rollelisten finder man bl.a. Tilda Swinton, Rupert Everett, James Cosmo og Jim Broadbent.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 filmz-bullseye 17 år siden

Det bliver virkeligt mere og mere spændende der her!
Gravatar

#2 filmz-trabi 17 år siden

Ser alt for godt ud.... Sjovet som jeg syns der står noget andet nå jeg læser Promo!!!
Gravatar

#3 davenport 17 år siden

IMO bliver det her en winner eller et totalt flop. Jeg kan simpelthen ikke bedømme det, men jeg glæder mig fanme til at kunne bedømme resultatet.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#4 kill the bills 17 år siden

Den bliver da fed, fuck det kan være, at det kommer til at være ligesom lord of the rings. At der kommer en film hvert år op til jul, så man har noget at glæde sig til. Det var en lidt tom jul sidste gang, uden en ny lord of the rings.
Gravatar

#5 erikjust 17 år siden

det her er sikkert blevet sagt før men bogen som the chronicles of Narnia er bassered på er IKKE den første bog i serien den er nummer 2

nummer 1 hedder på engelsk The Magician's Nephew og dte undre mig hvorfor den ikke er blevet filmatiseret endnu
Gravatar

#6 Herrguth 17 år siden

"The Lion, The Witch & The Wardrobe" er den første bog i serien der blev udgivet ("The Magician's Nephew" var den sidste). Samtidig med er den også den mest kendte af bøgerne, så det virker da meget naturligt at starte med den. Så kan de altdig lave "The Magician's Nephew" som en prequel, hvis de andre film hitter.

Det er så bare dem der har udgivet bøgerne senere hen, der har valgt at nummerere dem i kronologisk rækkefølge efter handlingen...

Skriv ny kommentar: