Warner Bros. har udsendt en ny, lang trailer til “Harry Potter og halvblodsprinsen”, der får premiere 17. juli 2009. Traileren kan ses her.

Samtidig er en række billeder fra filmen blevet samlet – disse kan ses ved at klikke i galleriet under nyhedsbilledet.

“Harry Potter og halvblodsprinsen” omhandler Harrys sjette år på Hogwarts-skolen, der ikke længere er det sikre tilflugtssted, det engang var, da Voldemort har indskærpet sit greb på både troldmands- og muggleverdenen.

Harry kommer i mellemtiden i besiddelse af en gammel bog, der har tilhørt den selvudnævnte ‘Halvblodsprins’. Gennem studier hos Dumbledore må Harry dykke ned i den gamle troldmands minder og derved langsomt lære mere om Lord Voldemorts hemmelige fortid, samtidig med at han bliver forberedt på en afgørende kamp, der nærmer sig med hastige skridt.

På rollelisten finder man igen bl.a. Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint. Filmen instrueres af David Yates.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 David Munch 15 år siden

Well, den sagde ik mig ret meget den trailer.. Også selvom jeg skal ind og se filmen.
Gravatar

#2 Riqon 15 år siden

Håber ikke filmen bliver ligesom traileren, altså at handlingen stort set kun kan overskues af dem, som har læst bogen. (Jeg havde indtryk af, at det var det, der gik galt med 5'eren.)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 Graversen 15 år siden

Gider ik se trailer til den, for var den ik udsat til midt i 2009?
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#4 filmz-bigemaster666 15 år siden

syndes det ser godt ud
I am better known as Erlinggur666
Gravatar

#5 Vallebo 15 år siden

Synes egentlig Traileren ser lidt kedelig ud.
Det virker som om, at man (igen) forsøger at få alt for meget handlig ned i en alt for kort film, så alle de fede detaljer mangler, og så der er mange ting, som ikke bliver beskrevet ordentligt.

Det der har været et problem hele vejen igennem, men dog især fra den 3 film er, at man ikke har kigget frem i historien og set hvad man skulle have med/forberede, fordi det fik indflydelse senere hen i historien.

Man kan dog kun håbe, at det ender ligesom med Narnia, og filmen bliver produceret på ny om nogle år(forhåbentlig få).
Gravatar

#6 BianK 15 år siden

Hmm... Syntes det ser godt ud :D Men hvorfor skulle, de udsætte den i over et halvt år!!!, den er jo færdig.... det er bare for trist :'( ...

Og ja, håber da også at den bliver, produceret på ny... men lad dem nu lige lave 7'eren først...
BianK
Gravatar

#7 Riqon 15 år siden

#5 og 6,

Jeg stemmer for, at man laver den til en tv-serie ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 Dumpduck 15 år siden

Lækre vfx, det er den eneste grund til at glæder mig til den :o)
Gravatar

#9 De4_Kia 15 år siden

riqon (2) skrev:
Håber ikke filmen bliver ligesom traileren, altså at handlingen stort set kun kan overskues af dem, som har læst bogen. (Jeg havde indtryk af, at det var det, der gik galt med 5'eren.)


Hvis man laver filmen sådan, at man ikke behøver at have læst bogen, så har man allerede på forhånd ødelagt filmen. Man er nød til at følge bogen så godt som muligt. For at skabe en film fans kan være tilfredse med.

Jeg har set traileren flere gange, og ud fra traileren at dømme så ser det ud til at David Yates har taget ved lærer af sin fiasko sidst år. Filmen ser ud til at blive den der følger bogen bedst, og derved bliver det nok også den bedste af dem alle indtil nu.

Et af de mange problemer med 5eren var, at man gjorte filmen for kort til at få rigtig mange af de vigtige ting med. Den havde alt for mange løse tråde, og hvis man så ikke har læst bogen. Så ville man sidde med en masse spørgsmål bagefter. Mens fans kunne være dybt skuffet over filmen. Jeg var skuffet ikke kun fordi den manglede rigtig mange vigtige detaljer.

Jeg håber på at Halvblodsprinsen bliver rigtig god. Og ligesom millioner af andre fans over hele verden, så er jeg positivt overrasket over traileren, da den ser ud til at følge bogen godt :)

Så hvis du vil kunne følge med i filmen så må du bare læst bogen. Jeg har intet til overs for dem der bare vil se filmen.
Gravatar

#10 Riqon 15 år siden

#9 -

Nu har jeg selv læst alle bøgerne med stor fornøjelse - de var ikke mesterværker, men det var som regel god underholdning i sommerferierne - og jeg er bestemt ikke enig i, at filmene kun er for os, der har det.

Filmen skal fungere på mediets egne præmisser, og det skal være muligt at kunne se den og forstå handlingen uden nogen som helst viden om filmens forlæg. Af og til betyder dette, at skaberne må ændre i handlingen, sådan som man gjorde i Lord of the Rings (særligt den sidste). Andre gange at filmen bliver længere, måske endda lavet til 2 film.

Jeg ser dog, at du er enig i, at 5'eren således var for kort til at skildre handlingen fyldestgørende. Jeg tror dog ikke, du endnu har belæg for at påstå, at 6'eren bliver meget bedre på det punkt - det er der vel ingen af os der har før sommeren 2009 ...

http://dorlandfilm.wordpress.com/2007/07/24/harry-...
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: