Det ligner noget fra “Indiana Jones”, fra “Ud at køre med de skøre” og noget fra et Paris-Dakar-rally, hvor alle er på et action-trip af LSD og speed. Men først og fremmest ligner det gode gamle Mad Max fra Mel Gibson-dagene. Bare bedre! Den nyeste trailer til “Mad Max: Fury Road” er vild.

Se også: Tom Hardy er færdig med romantiske komedier

I “Mad Max: Fury Road” skal Max sammen med kvinden Furiosa forsøge at komme helskindet igennem det post-apokalyptiske ødeland.

Udover Tom Hardy er også Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Kravitz og Rosie Huntington-Whiteley med i filmen. George Miller, kendt fra de oprindelige film, instruerer igen. Manuskriptet er ligeledes skrevet af Miller.

“Mad Max: Fury Road” får dansk premiere den 13. maj i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Eraz 7 år siden

Den skal ses. Fed trailer
Gravatar

#2 X&O 7 år siden

Det er så her hvor jeg synes det bliver for meget. Bevares den er da virkelig fedt klippet, men den bliver også bare ved og ved og ved og ved. Det er nærmest umuligt for filmen at lave op til sine egne opstillede forventninger.
Gravatar

#3 Geekalot 7 år siden

Ikke en jeg skal ind og se. Elsker Tom hardy kanon skuespiller, men Mad max er bare Mel gibson.
Gravatar

#4 omega2oo5 7 år siden

Det bliver episk er jeg overbevist om, forventer at blive blæst ud af sædet når jeg skal ind og se den. Har dog ingen forventninger om at det bliver en dyb eller tankevækkende biografoplevelse :P
Gravatar

#5 Mikkel Abel 7 år siden

Hooooooold kæææææft hvor ser den vild ud. Ingen pis, bare fuld smadder. Traileren overbeviste mig om, at det bliver en biograftur.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#6 danish99 7 år siden

Latterlig musik, tror næppe den er husket om et år
King
Gravatar

#7 sluppermand 7 år siden

#6

På grund af musikken? I traileren? Mærkelig kommentar.

Skriv ny kommentar: