Det var egentlig skaberen af sci-fi tv-serien “Babylon 5”, J. Michael Straczynski, der skulle have stået for manuskriptet til “World War Z”, der er baseret på Max Brooks roman.

Men nu forlyder det, at der er kommet en ny forfatter bag roret. Forfatteren til bl.a. “State of Play” og “Lions for Lambs”, Matthew Michael Carnahan, har således fået til opgave at omskrive manuskriptet.

Forfatteren til romanen, Max Brooks udtaler, at hvis man gik efter Carnahan og betalte ham et bjerg af guld, ville man helt klart vise tiltro til dette projekt, da Carnahan bliver betragtet som en af de bedre manuskriptforfattere i Hollywood.

Historien følger en researcher for FN, der interviewer overlevende fra hele kloden og hører deres historie – 10 år efter den store zombiekrise, der udraderede det meste af verden.

Marc Forster (“Quantum of Solace”) er tilknyttet som instruktør.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Daywalker 14 år siden

Jeg synes da "Michael Straczynski" også er en af de bedre manuskriptforfattere i hollywood. Måske er genren ikke noget for ham?
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#2 Kram 14 år siden

Hmm, havde nu hellere set dem skifte instruktør...

Men begge forfattere er okay, dialogen bliver nok en del bedre med Carnahan, men det visuelle (især på action siden) bliver nok ikke så voldsomt (visuelt!) som det ville have været med Straczynski.
...
If winning isn't everything, why do they keep score?
Gravatar

#3 MonsTruz 14 år siden

Jeg glæder mig helt vildt til den her film! Hvis den bliver bare halvt så god som bogen, så bliver det en af de beste zombie film
Gravatar

#4 Monkeyking 14 år siden

#3 Hørt!

"World War Z" er ski een af de bedste Zombie-bøger jeg har læst! og selve konceptet at den foregår efter z-krigen er slut er genialt.
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."
Gravatar

#5 talicadk 14 år siden

seriøst det håber virkelig det bliver en fed film med! i bogen syns jeg der er mere fokus på militæret syns punkt hvor virkelig jeg længe har ønske mig en film der om handler deres insats i krigen om at få en hær op at kører for i et Zombie outbreak vil folk helts gerne redde sig selv jo... hvilket gør det svært at mobilisere sig en hær. hehe ^^

battle of yokers er mit fav sted i historie , med alt det advance militære udstyer de bruger og alligevel virker halvdelen ikke på den horde er Z'er

Skriv ny kommentar: