Marvel Studios arbejder på solofilmen “Shang-Chi”.

Efter årets succes med den første afrikanske MCU-helt i form af Black Panther udvider Marvel Studios nu mangfoldigheden med en kinesisk MCU-helt.

Der er tale om en solofilm om Shang-Chi, skriver Deadline.

Det er kinesisk-amerikanske Dave Callaham, der skriver manuskriptet til “Shang-Chi”.

For en måned siden kom det frem, at Marvel havde hyret “Wonder Woman 1984”-forfatteren Callaham til en endnu ukendt MCU-film – læs om det her.

Nu står det så klart, at Callaham skal skrive “Shang-Chi” om Marvel-helten, der er ekspert i kampsport.

Målet er at lave en asiatisk “Black Panther”, hvorfor Marvel er på udkig efter en instruktør med kinesiske rødder.


Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 Mejse 1 år siden

#10 der er kun noget dumt i det fordi du tager det ud i ekstremer :) selvfølgelig er det ikke optimalt, men forstå nu lige forskellen på disse to ting.
1: en hvid kan ikke lave den.
2: en asiatisk amerikaner har en større indlevelse og passion for lige præcis denne film, da den ligesom bp ville være den første af sin slags.

der er enorm forskel....det ene dur åbenlyst ikke, det andet er bare en accept af at vi er forskellige, nogen af de forskelle er race, ikke fordi det gør os anderledes men det ændre vores oplevelser, hvis du var sort, ville du sikkert også have haft andre oplevelse i visse situationer end du har haft som hvid, og omvendt, derfor har de en større forsåelse, der er intet galt eller racistisk i at accepterer det, selvfølgelig er det skidt at sige kun dit eller dat kan lave den film, men det er der jo heller ingen der siger.
vi bliver ikke mere adskilte fra hinanden på grund af sådan noget her, sådan noget her opstår fordi vi er adskilte.

prøv at se det fra en minoritets synspunkt, især i USA, der har de jo altid været adskilt, aldrig fået den anerkendelse de burde og i mange henseender været undertrykt (fra deres synspunkt) så selvfølgelig har det betydning, og at give dem lov til at have det, uden at gøre en stor ting ud af det, og råbe SPLITTELSE OG RACISME, er måden man skaber sammenholdet på, for pludselig føler de sig mere på lige fod :)
Gravatar

#12 Snipp 1 år siden

#11 Så superman kan kun blive lavet af hvide forfattere og andre hvide superhelte kan kun laves af hvide? Er Batman kun en helt for hvide. Betyder det også at sorte i nutiden ikke kan skrive om slaver og den periode fordi de ikke er fra dengang og ikke har haft indlevelse?

Du burde jo også se det fra os hvide synspunkter. At de direkte siger vi ikke kan lave en film fordi vi ikke stammer fra det. Det er jo racistisk i sig selv og splitter os. Jeg er træt at det er kun sorte der kan lave film om sorte, asiatiske om asiatiske og kvinder om kvindefilm. Det giver MERE splittelse.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#13 Mejse 1 år siden

#12 igen tager du det til ekstremer og det er der problemet er....nej superman kan ikke kun laves af hvide, og nej batman er ikke en helt kun for hvide, helt ligesom Black Panther ikke kun er en helt for sorte, og Shang-Chi ikke kun er for asiater, det er der ingen andre end esktremistiske tosser der nogensinde har påstået, forstå nu forskellen på "kun for whatever" og "whatever er ekstra passioneret omkring det"

jeg kan sagtens se det fra de hvides synspunkt, er trods alt hvid, men det at du nægter at se det fra andres synspunkt er jo det der skaber den splittelse du mener film som denne skaber, film som denne er et udtryk for at splittelsen allerede er der, ikke noget der skaber mere splittelse overhovedet, eller jo det gør det hvis folk, gør en stor ting ud af det....ligesom med streaming tjenester, og spiltjenester, der kommer flere og flere af indtil markedet stabiliserer sig, så er det her helt det samme.

der kommer en film med hovedsageligt sort cast, lavet af mange sorte, og nu med asiater og kvinder, og folk gør en stor ting ud af det....folk gør det til et problem, de har forskellige grunde, men de gør noget til et problem som ikke er det, og det skaber mere splittelse, ingen har sagt filmen ikke er lavet til dig, ingen har forbudt dig at se den, ingen har sagt du ikke må kunne synes den er dårlig, (ud over ekstremer tosser der skal ignoreres) men du tager noget og gør det til et problem, når det ikke behøver være det.

sorte bliver glade for black panther, hvad har du at være sur over ?
asiater blive glade for en asiatisk superhelt, hvordan påvirker det dig ?
kvinder er glade for en superhelte hovedrolle i en marvel film, hvrofor har du ondt i røven over det ?

hvis folk bare lod være med at tude sådan over at andre fik opmærksomhed, og lod dem nyde det, som de har længtes efter og nu endelig for, uden at gøre det til et problem....så ville spittelsen som eksisteret LANG tid før filmene udkom, blive mindre.

splittelsen har altid været det, du mærker den bare ikke fordi du har stået på den "heldige" side af den, nu skifter det så en smule og straks er der krise....slap nu bare af og lad dem nyde det :D
Gravatar

#14 Snipp 1 år siden

#13 Der står direkte i artiklen at de VIL have en med asiatiske rødder! Der står ikke at de også leder efter en hvid, sort eller whatever! Man kan sagtens være passioneret som hvid og lave en film om sorte! Man kan sagtens som dansker lave en passioneret film om vores naboer i Sverige (selvom det vil være landsforræderi ;)

Tror ikke du forstår artiklen så Mejse og læs den igennem igen. Fordi sådan er realiteten i Hollywood nu til dags. Trenden er sådan og jeg er stærkt imod den fordi det skaber splittelse. Jeg er ikke sur over at der er en sort superhelt, der er en asiatisk osv. Jeg er sur over at de mener at MAN KUN KAN LAVE EN FILM OM DET HVIS MAN ER SAMME RACE. Det er racisme! Hvis du ikke kan se det så er du mærkelig.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#15 Mejse 1 år siden

#14 nej jeg forstår den fint, jeg gør den bare ikke ekstrem, igen at lede efter nogen til et job, betyder IKKE at man siger ingen andre kan gøre det.

ingen har sagt noget som helst af alt det du fyrer af, det er dig der propper det ind i....jeg kan godt forstå det, da der er meget af den slags, og du er velkommen til din reaktion, og overdrivelse, men du snakkede bare om splittelse og din reaktion er netop det der gør splittelsen større ikke det at der bliver lavet film, så det kan du jo tænke lidt over :)

men det er der jo heller ingen der mener, så du har intet at være sur over :)
Gravatar

#16 Snipp 1 år siden

#15 Det jo indirekte at de mener det er en asiatisk der kun kan lave det. Hvorfor udtaler de sig sådan så? Hvorfor leder de kun efter en asiatisk så? Come on Mejse
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#17 Mejse 1 år siden

#16 nej det er din tolkning af en ret uskyldig kommentar, rettet mod folk der vil blive glade for at hører det, ikke lavet for at ekskluderer nogen :)
når jeg har ansat folk, har jeg da også haft en liste kriterier ud fra hvilket job de skal udfører, hvis man så ikke finder det man vil have, så går man på kompromis, det er jo ikke fordi Marvel vil droppe filmen, bare fordi de ikke kan finde en asiatisk instruktør, ligesom de ikke droppe Guardians of the Galaxy 3 fordi de ikke kan få Gunn til at lave den.

Skriv ny kommentar: