Marvel Studios arbejder på solofilmen “Shang-Chi”.

Efter årets succes med den første afrikanske MCU-helt i form af Black Panther udvider Marvel Studios nu mangfoldigheden med en kinesisk MCU-helt.

Der er tale om en solofilm om Shang-Chi, skriver Deadline.

Det er kinesisk-amerikanske Dave Callaham, der skriver manuskriptet til “Shang-Chi”.

For en måned siden kom det frem, at Marvel havde hyret “Wonder Woman 1984”-forfatteren Callaham til en endnu ukendt MCU-film – læs om det her.

Nu står det så klart, at Callaham skal skrive “Shang-Chi” om Marvel-helten, der er ekspert i kampsport.

Målet er at lave en asiatisk “Black Panther”, hvorfor Marvel er på udkig efter en instruktør med kinesiske rødder.


Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 HighFlyer15 1 år siden

Wow... En superhelt som kan hvad alle andre superhelte kan... Håber historien er god. Vi snakker MEGET bedre end Black Panther som var det mest copy paste jeg længe har set. Dog god kvalitets copy paste.
Måske de giver ham hans "duplication" kræfter lidt hurtigere for at gøre ham mere interessant end bare at kunne slå og sparke.
Gravatar

#2 Geekalot 1 år siden

Glæder mig meget til den her, var sådan set den eneste Marvel serie jeg læste som knægt :)
Gravatar

#3 PhoenixRising 1 år siden

Håber Ludi Lin får hovedrollen
Gravatar

#4 Snipp 1 år siden

Hvorfor skal det være kinesisk manuskript forfatter og instruktør? Er det ikke nok med at en asiatisk spiller hovedrollen?
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#5 Gorman 1 år siden

#4 synes ikke det gør noget med autencitet, overhovedet. Det er da forfriskende, men troen på at det bliver godt og resultatet af setup’et skal selvfølgelig være godt. Ellers var det et fejlskud
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#6 Mejse 1 år siden

#4 det vil altid være en anden form for indlevelse og relation når man vælger nogen af bestemt race til sådan et projekt, fordi at det bare har mere betydning, men når det er sagt, skal kvalifikationerne og visionen selvfølgelig være på plads....men det kan de jo også sagtens være :)
Gravatar

#7 Snipp 1 år siden

#5+6 Men de har jo allerede rådgivere til at hjælpe med filmen går jeg stærkt ud fra. Og man har hyret kulturrådgivere osv. på film. Jeg kan bare ikke lide den trend at alt skal være sort til en film, asiatisk en anden, kvinder i en tredje osv. Jeg synes det er nok med at skuespillerne er korrekte, fordi det jo alligevel det eneste vi ser i filmen. Men jo selvfølgelig hvis kvalifikationerne er der og visionen, så er det fint nok. Men ja lad os se hvad de finder på :)
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#8 Bishop 1 år siden

Det handler ligesom med Black Panther at nå ud til nye målgrupper. Derfor ønsker man også en vis grad af autencitet.
Black Panther var jo både en anmelder og publikums succes, så opskriften fejler jo ikke noget.
Gravatar

#9 Mejse 1 år siden

#7 jo jo masser af rådgivere, men der er jo intet dårligt i det, altså selvfølgelig hvis man vælger tydeligt ukvalificeret folk, på grund af deres etnicitet så er der et problem, men det tvivler jeg på bliver tilfældet...det giver bare mere til det publikum man prøver at ramme, og der er som sagt ekstra indlevelse og passion, fra dem der arbejder på det, lige netop fordi at det har en ekstra betydning, man kan så argumenterer for at det er ærgerligt at det er tilfældet, men det er jo fordi at det er "nyt" med den alsidighed, så ja det tager nok lidt ekstra overhånd inden det falder til ro og finde et mere normalt plan, men det er jo normalt :)
Gravatar

#10 Snipp 1 år siden

#9 Okay så. Må jeg som hvid så heller ikke se filmen fordi den ikke er lavet til mig? Hvis den gør det dårligt, så må jeg heller ikke kritisere den fordi jeg ikke er den målgruppe fordi jeg er hvid mand? Du kan godt se lidt det dumme i at det skal være samme etnicitet. Der er bevist at hvide sagtens kan lave film fra andre kulturer. Jeg hader den trend vi er i gang med og føler virkelig vi blot adskiller os mere og mere fra hinanden. Det er jo lidt racistisk at sige det at en hvid ikke kan lave det.
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: