Nordisk Film har udsendt den endelige plakat til filmatiseringen af krimiromanen “Mænd der hader kvinder”. Plakaten kan ses i filmens galleri.

Niels Arden Oplev (“Portland”, “Drømmen”) instruerer filmen, der er den første i Stieg Larssons krimitrilogi “Millennium”.

Da den kendte erhvervsjournalist Mikael Blomkvist (Michael Nyqvist) bliver idømt en fængselsstraf for bagvaskelse efter at have afdækket en påstået finansskandale, bliver han samtidig kontaktet og tilbudt et job af Henrik Vanger (Sven-Bertil Taube), tidligere direktør for en af Sveriges store industrikoncerner.

Blomkvist får til opgave at løse en af familien Vangers store mysterier – men ikke alene. For han får hjælp af Lisbeth Salander (Noomi Norén), en umyndiggjort ung kvinde, tatoveret og piercet. Hun er en fremragende researcher og en af landets bedste hackere. Sammen graver de dybt i familien Vangers fortid og følger de blodige spor, som fører dem frem til en rystende virkelighed.

“Mænd der hader kvinder” får biografpremiere 27. februar, og de to næste film i trilogien, “Pigen der legede med ilden” og “Luftkastellet der blev sprængt”, vil blive vist på SVT og udkommer også på dvd.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 nygaardpetersen 15 år siden

Fedt... Glæder mig rigtig meget til at se filmen. Har været rimelig skeptisk, men udfra diverse billeder og trailers, må jeg nok indrømme at det virker til at de har fanget bogens tone. Men forstår nu stadig ikke hvorfor de sidste to ikke bliver udsendt som biograffilm. Er lidt bange for at kvaliteten ikke kan måle sig med den første så.
Gravatar

#2 Wookien 15 år siden

Hun er hvertfald klam...
Gravatar

#3 Dragon_Claw 15 år siden

Goth the movie...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#4 wimmie 15 år siden

Hvorfor er hackere altid piercet og tatoverede...?
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#5 ski 15 år siden

Har set hende i filmen Daisy Diamond.

Deri spiller hun eminent skuespil.

Kan ikke forestille mig nogen bedre i rollen som Lisbeth Salander.

Jeg må gi #1 ret. Er også skuffet over at nr. 2 og 3 bliver sendt direkte ud på dvd.
Gravatar

#6 smiley 15 år siden

#4

De virker da altid over nørdede eller kiksede...?
Nu er piercing og tatovering så heller ikke forbeholdt pumpede rockere, og er et ret normalt fænomen blandt alle sociale grupper.

#3
Hun er næsten *lidt* for pæn til at være punk/metal.
For ikke at nævne at hun ikke er i nærheden af at være goth.

Ellers en ret fed plakat, er længe siden jeg har set en så overlæsset med ting og farver.
Gravatar

#7 keitel 15 år siden

Nej, hun ligner sgu ham Homo Bill fra Tokio Hotel!

Skriv ny kommentar: