20th Century Fox har lanceret en ny plakat til deres nye scifi-eventyr “The Day The Earth Stood Still”, der bl.a. har Keanu Reeves og Jennifer Connelly på rollelisten. Plakaten, der er en tysk en af slagsen, kan ses hos IMPAwards.

Historien begynder, da rumvæsner, der gennem længere tid har haft planeten under observation, ankommer til Jorden med en besked til hele menneskeheden; Lev i fred med hinanden og indstil alle stridigheder eller bliv udslettet.

Reeves spiller det menneskelignende rumvæsen Klaatu, der ankommer til Jorden i selskab med en svært bevæbnet robot. I andre roller ses bl.a. Kathy Bates, John Cleese, Jaden Smith og John Hamm.

Scott Derrickson står for instruktionen på projektet, som er en genindspilning af klassikeren “Den dag Jorden stod stille” fra 1951, der allerede er blevet genindspillet to gange. Mange af originalfilmens elementer er siden hen fastgroet i populærkulturen, deriblandt kæmperobotten Gort, rumvæsnets sølvrumskib og ikke mindst remsen “Klaatu barada nikto”.

Jorden står stille i de danske biografer til december.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Spanner 13 år siden

Keanu Reeves: The Day the Face Stood Still
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#2 Collins 13 år siden

#1. Hehe tjaa. men i roller som passer til ham, mener jeg han er super.
Every passing minute is another chance to turn it all around.
Gravatar

#3 Memphiz 13 år siden

Spanner (1) skrev:
Keanu Reeves: The Day the Face Stood Still


Haha good one!

Skriv ny kommentar: