Endnu en streaming-tjeneste bliver nu udbudt i Danmark. Det er Amazon, som nu vil ind på det danske marked med Amazon Prime Video, som bliver tilgængelig fra i dag.

Se også: Nordkoreansk Netflix tilbyder film om dyr og Kim Jong-un

Amazon Prime Video vil ikke alene konkurrere på indhold, men også på prisen, der bliver 50 kroner i måneden, dog med en intro-pris på 25 kroner samt mulighed for syv prøvedage ganske gratis på PrimeVideo.com.

Indholdet på Amazon Prime Video kan ses via en app, der er tilgængelig til Android og iOS-telefoner og -tablets, Smart TV fra LG og Samsung eller online på PrimeVideo.com.

Brugere kan også downloade udvalgte film, serier og tv-shows og se indholdet offline uden ekstra omkostninger.

I første omgang bliver trækplasteret for Amazon “The Grand Tour” med de tre populære værter Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May samt “Transparent” og “The Man in the High Castle”.

Følg Filmz på Facebook


Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Nagash 3 år siden

Skulle man have Android TV (box eller TV), så kan man sideloade denne apk. Den er fra et britisk Sony TV med Android TV. Så det er ikke en app fra Play Store, men den virker stadig fint på alle andre enheder med det styresystem.
http://www.apkmirror.com/apk/amazon-mobile-llc/ama...

Jeg kan i øvrigt anbefale Bosch og The Man in the High Castle. Fantastiske serier :)
Gravatar

#12 Geekalot 3 år siden

# 11 true, The Man in the High Castle er også fed nok. Men ud over den og The Grand Tour, så syntes jeg ikke rigtig de har noget at byde på.
Men med tiden tror jeg nok de skal blive store. De har hvert fald kapitalen bag sig til at blive det, hvis de vil.
Gravatar

#13 NightBreaker 3 år siden

Bruger Microsoft Displayport så intet problem for mig overhovedet. Og så til 150kr for 6mrd. Tager jeg gerne.

Skriv ny kommentar: