Columbia Pictures har udsendt en actionfyldt ny trailer til “The Amazing Spider-Man”, den kommende nyfortolkning af historien om den populære superhelt.

Se traileren her.

“The Amazing Spider-Man” omhandler historien om, hvordan Spider-Man bliver til, og hvordan Peter Parker må lære at leve med sine nye kræfter, imens han stadig er en ung knægt i high school, hvor han i sin søgen efter sine forsvundne forældre ender med at må bekæmpe sin faders tidligere samarbejdspartner, den muterede Dr. Curt Connors’ alter-ego – The Lizard.

På rollelisten findes bl.a. Andrew Garfield som Peter, Rhys Ifans som Dr. Connors og Emma Stone som Peters første kærlighed, Gwen Stacy.

“The Amazing Spider-Man”, der er instrueret af Marc Webb (“500 Days of Summer”), svinger ind i biograferne 3. juli.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#11 Dafojk 10 år siden

Tænker på om de har nogle action-scener til overs til selve "filmen" ? Synes virkelig at de har vist meget i de trailers ind til videre.
Gravatar

#12 Shadow_Dude 10 år siden

Jeg synes at denne her trailer er den første der viser andet end fanboy goodness..
Altså at det her er den første trailer den viser at der er en reel forskel på denne her spider-man film og sam raimi's spider-man film..
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#13 filmkorn.dk 10 år siden

Hmm, Spider-Man 1 og 2 var gode. 3'eren stank! Det her reboot? Unødvendigt, men jeg kan alligevel ikke lade være med at se den.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#14 Hr. Nielsen 10 år siden

Babo84 (2) skrev:
Afventer anmeldelserne, men kan man da få en okay film ud af noget vi allerede har haft fortalt, så er det fint. Kan ikke se den store forskelle, men igen, afventer omtalen.
Meget enig, selv om jeg dog godt kan se en forskel. Skabelseshistorien er 'udbygget' til at hans forældre trækkes med ind, som de vistnok gjorde det i en tegneserie engang og samtidig er tonen i filmen gjort mere emotionel og navlepillende. Måske det kommer til at fungere, men jeg personligt var fint tilfreds med Raimi's version, selv om et par af effekterne allerede dengang var lidt klodsede at se på.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#15 IK 10 år siden

Synes den ser stilet ud, og med de folk ombord, kan det næsten ikke gå helt galt. Jeg besøgte lige hjemmesiden, og lyttede til dens musik, som jeg tror er fra filmen. Det er endnu ikke officielt om det er James Horners score, men det lyder ret anderledes og mere afdæmpet end Elfmans score.

Gravatar

#16 Babo84 10 år siden

Thomas E. Nielsen (14) skrev:
Skabelseshistorien er 'udbygget' til at hans forældre trækkes med ind, som de vistnok


Ja, det kan jeg selvfølgelig godt se lidt. Men vi skal atter få Peters baggrund og skabelseshistorien at vide, men hvad angår tone, så skal den nok være mindre sjov. Men okay. Lad os se, hvad det bliver til.
Gravatar

#17 misuma 10 år siden

Jeg kunne lide Raimi's introduktion af Peter Parker/Spiderman, men filmen blev for mig næsten utålelig at se pga Goblin-versionen. Havde man smidt introduktionen i 2'eren havde jeg personligt haft den perfekte Spidey-film.

Jeg kan snildt skille gammel fra ny version og nyde begge...håber jeg.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#18 Sentrax 10 år siden

Da jeg så 1'eren var jeg skuffet, og da jeg så 2'eren kedede jeg mig. 3'eren har jeg slet ikke haft lyst til at se.
Da de film udkom havde jeg stadigvæk spiderman bladende i frisk hukommelse, og jeg brød mig bestemt ikke om de ændringer der var, eller den måde peter parker og spiderman blev portrætteret på.


Babo84 (16) skrev:
men hvad angår tone, så skal den nok være mindre sjov. Men okay. Lad os se, hvad det bliver til.


Hvorfor mindre sjov? Jeg husker spiderman som en flabet teenage helt, med en masse rappe replikker, hvilket burde give anledning til en masse "one liners". Hvilket var sparsomt i de gamle film.
Gravatar

#19 Høegh 10 år siden

Denne trailer har som sådan gjort hverken mere eller mindre i forhold til mine forventninger til filmen.
Jeg er stadigvæk forsigtigt optimistisk omkring, at vi måske endelig kan få lov til at se en hæderlig Spider-Man film. Og jeg har stadigvæk store forventninger til, at Andrew Garfield kan levere en langt mere helstøbt version af Peter Parker (som er tro mod tegneserierne) end Toby kunne.
Meeen, det er så otgså det indtil videre.

I forhold til hele reboot-problimatikken, så ville det som jeg ser det være ret synd hvis der kun måtte være én vision/version af Spider-man (og andre superhelte). For når man tænker på kildematerialet, eksisterer der jo trods alt et utal af interessante fortolkninger, visioner og alternative tidslinier indenfor spider-man universet.
Denne nye franchise følger så 'Ultimate Spider-Man', med fokus på Peter Parkers high-school år og hans forældres mystiske forsvinden. Denne version lader endda til, på mange punkter, at være mere tro imod oplægget end Raimis.
Så længe der er interessante historier og forskellige versioner af universet at finde i oplægget, hvorfor så ikke også filmatisere dem?


Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#20 Babo84 10 år siden

Sentrax (18) skrev:
Hvorfor mindre sjov? Jeg husker spiderman som en flabet teenage helt, med en masse rappe replikker, hvilket burde give anledning til en masse "one liners". Hvilket var sparsomt i de gamle film.


Fordi de denne gang satser mere på en seriøs og mørkere tone.

Skriv ny kommentar: