Columbia Pictures har udsendt en actionfyldt ny trailer til “The Amazing Spider-Man”, den kommende nyfortolkning af historien om den populære superhelt.

Se traileren her.

“The Amazing Spider-Man” omhandler historien om, hvordan Spider-Man bliver til, og hvordan Peter Parker må lære at leve med sine nye kræfter, imens han stadig er en ung knægt i high school, hvor han i sin søgen efter sine forsvundne forældre ender med at må bekæmpe sin faders tidligere samarbejdspartner, den muterede Dr. Curt Connors’ alter-ego – The Lizard.

På rollelisten findes bl.a. Andrew Garfield som Peter, Rhys Ifans som Dr. Connors og Emma Stone som Peters første kærlighed, Gwen Stacy.

“The Amazing Spider-Man”, der er instrueret af Marc Webb (“500 Days of Summer”), svinger ind i biograferne 3. juli.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#21 Sentrax 10 år siden

Babo84 (20) skrev:
Fordi de denne gang satser mere på en seriøs og mørkere tone.


Men samtidigt virker den mere tro overfor original værket, hvilket netop betyder en flabet spiderman.

De trailers jeg har set indikerer, at han bliver mere flabet.

Genså den første for nyligt, måske er det bare ikke min humor, men den er jo ikke sjov?
Gravatar

#22 Driver 10 år siden

Sentrax (18) skrev:
Da jeg så 1'eren var jeg skuffet, og da jeg så 2'eren kedede jeg mig. 3'eren har jeg slet ikke haft lyst til at se.
Da de film udkom havde jeg stadigvæk spiderman bladende i frisk hukommelse, og jeg brød mig bestemt ikke om de ændringer der var, eller den måde peter parker og spiderman blev portrætteret på.


Hvorfor mindre sjov? Jeg husker spiderman som en flabet teenage helt, med en masse rappe replikker, hvilket burde give anledning til en masse "one liners". Hvilket var sparsomt i de gamle film.


Det lyder for mig ikke som om, at du har meget indsigt i de gamle Spider-Man blade. Tobey Maguires Spider-Man portrætterer den oprindelige Peter Parker og Spider-Man skabt af Stan Lee og Steve Ditko.

At Peter Parker og Spider-Man så har ændret karakter en del gange i bladets historie, det ændrer ikke på, at Maguires PP og Spider-Man var portrætteringer af den oprindelige, hvilket også altid har været Raimis henseende.

Der var i øvrigt rigeligt med one-liners i Raimis, men selvfølgelig med måde.

Har du overhovedet læst de originale værker, som du hentyder til i #21?

Denne her Spider-Man minder umiddelbart ikke om den originale Spider-Man, men derimod mere om Ultimate Spider-Man versionen.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#23 Sentrax 10 år siden

Jeg holder fast i at Toby er en dårlig spiderman.

Læs her
http://famousfanboy.blogspot.com/2012/01/movie-spi...

Summer det meget fint op.
Gravatar

#24 Aggeri 10 år siden

Ligner et CGI helvede
Gravatar

#25 Riqon 10 år siden

Shadow_Dude (12) skrev:
Jeg synes at denne her trailer er den første der viser andet end fanboy goodness..
Altså at det her er den første trailer den viser at der er en reel forskel på denne her spider-man film og sam raimi's spider-man film..


Sådan havde jeg det også! Denne trailer hjalp virkelig i forhold til det, de har vist os tidligere, synes jeg. Jeg har ikke råd til alle de film, jeg skal ind og se i år...
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#26 Bruno 10 år siden

Jeg afventer nok anmeldelserne, ud fra talen i filmen, kunne det godt tyde på, at de har dimset ret meget med skabelseshistorien og jeg ved ikke helt hvordan jeg har det med det.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#27 Nicki52 10 år siden

Den ser faktisk bedre ud end de andre. Måske er det fordi Tobey McGuire ikke er med. Men jeg skal ihvertfald se den. De andre gad jeg ikke. Den her har lidt mere tiltalende trailer. Håber at de tager Næsehornet med i den næste film. Jeg ikke om ham Morpheus fra tegnefilmen (vampyren) om at han er for den oprindelig tegneserie, burde de også bruge ham som skurk.

Longio (6) skrev:
Dr Conners er da ikke ond? Det er da kun hans Lizard form. Men synes at de fremstiller ham som skurken i filmen hvilket er trist.
Rhys Ifans plejer at spille sleske typer. Men han var lidt ond i tegnefilmen, i starten. Kan være de har taget det med. Nej, skurken er politiet som er efter Spiderman. Men fanboys kan jo ikke lide at man lavet om på historien.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: