Columbia Pictures har udsendt en actionfyldt ny trailer til “The Amazing Spider-Man”, den kommende nyfortolkning af historien om den populære superhelt.

Se traileren her.

“The Amazing Spider-Man” omhandler historien om, hvordan Spider-Man bliver til, og hvordan Peter Parker må lære at leve med sine nye kræfter, imens han stadig er en ung knægt i high school, hvor han i sin søgen efter sine forsvundne forældre ender med at må bekæmpe sin faders tidligere samarbejdspartner, den muterede Dr. Curt Connors’ alter-ego – The Lizard.

På rollelisten findes bl.a. Andrew Garfield som Peter, Rhys Ifans som Dr. Connors og Emma Stone som Peters første kærlighed, Gwen Stacy.

“The Amazing Spider-Man”, der er instrueret af Marc Webb (“500 Days of Summer”), svinger ind i biograferne 3. juli.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 HighFlyer15 10 år siden

Var meget imod at Lizard ville have et menneskeligt lizard hoved, men nu hvor traileren viser et normalt hoved igen og igen, så har jeg accepteret at sådan kommer han til at se ud.
Idet mindste lavede de ikke en Spiderman 3, hvor de viste et fedt Venom koncept frem, men så ændrede det fuldstændigt.

Glæder mig til at se filmen!
Gravatar

#2 Babo84 10 år siden

Afventer anmeldelserne, men kan man da få en okay film ud af noget vi allerede har haft fortalt, så er det fint. Kan ikke se den store forskelle, men igen, afventer omtalen.
Gravatar

#3 Ericmase 10 år siden

Ser sgu ret overraskende ud!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#4 KhalidHamid12 10 år siden

Ser ret godt ud.
Gravatar

#5 Dolle19 10 år siden

Skal ses, men forventer nada af den, synes jeg har få fortolket peter parkers historie nok gangen, heller smid ham i en cameo i The Avengers 2, når den engang kommer.
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#6 Longio 10 år siden

Dr Conners er da ikke ond? Det er da kun hans Lizard form. Men synes at de fremstiller ham som skurken i filmen hvilket er trist.
Gravatar

#7 Cruiser 10 år siden

Well, den ser væsentligt bedre ud end de første 3 film. Vil gerne se nogen anmeldelser, men jeg ser den sgu nok alligevel :P
Gravatar

#8 niwin 10 år siden

Ligner de andre spiderman film. Bare lidt mere kedelig ...
Gravatar

#9 Sentrax 10 år siden

niwin (8) skrev:
Ligner de andre spiderman film. Bare lidt mere kedelig ...


Kan det være muligt? Altså det der med at være mere kedelig?
Gravatar

#10 Driver 10 år siden

De første Spider-Man film er da langt fra kedelige. Især 1'eren og 2'eren er hæderlig film og ikke mindst gode superheltefilm.

En udemærket trailer, der ser ud til at give historien om Spider-Mans oprindelse et lidt andet perspektiv end i Sam Raimis version.

Jeg stoler på, at håndværket er godt i denne film, alene af den grund, at jeg var rigtig godt underholdt af Marc Webbs gennembrudsfilm (500) Days of Summer. Det ser ud til at blive en hæsblæsende oplevelse og et lidt anderledes take på Spider-Man end tidligere set.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: