Advarsel! Spoilers for “Stranger Things 4: Vol. 1” forude.

Hawkins’ skæbne er endnu engang i Eleven & co.’s hænder i den nervepirrende nye trailer til “Stranger Things 4: Vol. 2”.

Efter en tredje sæson, der tog et dyp i kvalitet, har Duffer-brødrene endnu engang fundet fodfæstet med de første syv episoder af den fantastisk nervepirrende og grandiose Sæson 4 af “Stranger Things”. Vi kan kun krydse fingre for, at kvaliteten fortsætter i sæsonens to sidste afsnit, der begge får premiere den 1. juli, og som netop har fået deres egen trailer.

Til tonerne af Kate Bushs “Running up That Hill”, hvis hitstatus blev fornyet oven på sæsonens fjerde episode, lover traileren os en episk afslutning på fortællingen om One, aka Vecna, og de makabre mord, der har hærget Hawkins by igennem sæsonen.

Selvom vores hovedpersoner stadigvæk er spredt for alle vinde, kæmper de alle hver deres kampe, og det bliver spændende at se, hvem og hvor mange der lever til at se begyndelsen på den femte og sidste sæson.

Duffer-brødrene har både skrevet og instrueret de to afsluttende episoder. Fjerde sæson har været seriens hidtil største i både antallet af episoder og spilletidslængder, og sæsonfinalen kommer til at sprænge de hidtidige grænser med en spilletid på over to timer.

Hvis du endnu ikke har set “Stranger Things 4: Vol. 1”, har du stadigvæk lidt tid til at få den set, inden anden del får premiere. Serien er tilgængelig på Netflix.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: