“Stranger Things” Sæson 4 bliver uden tvivl den hidtil største i serien, og især to afsnit skiller sig ud fra de andre.

Den fjerde sæson af Duffer-brødrenes populære sci-fi-horror-serie byder for første gang i showets historie på hele ni episoder. Størstedelen af dem varer angiveligt omkring en time og 15 minutter. For at sætte det i perspektiv er kun tre afsnit i løbet af de første tre sæsoner endt på en time eller over. Sæson 4 bliver enorm.

I et nyt interview med The Wrap har de to brødre nu afsløret, at specielt to episoder kommer til at overgå de andre, da de får reel spillefilmslængde: “Især syv og ni er film. Og ni er en lang film,” sagde Matt. Tvillingebror Ross tilføjede: “Vi er stadig i gang med at forfine den, men vi vil sige, at den er over to rimer lang. Den er en stor én.”

De vilde episodelængder samt tilføjelsen af en ekstra episode skyldes ifølge skaberne sæsonens store spændvidde. Vores hovedpersoner er nemlig spredt ud over hele Jorden, hvor Mike, Dustin og flere af de andre gamle kendinge er samlet tilbage i Hawkins, mens Eleven, Will, Jonathan og Joyce er flyttet til Los Angeles, og Hopper er fanget i Rusland. De tre handlingstråde skal alle have tid til at blive fortalt, og det kan i den grad ses.

Du kan se traileren til “Stranger Things” Sæson 4 lige her.

“Stranger Things” Sæson 4 deles op i to dele. Del 1 får premiere på Netflix den 27. maj, mens Del 2 får premiere den 1. juli.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Dumle83 1 år siden

En spoiler alarm, inden i afslører at Hopper er fanget i Rusland (og dermed ikke er død!) havde sgu været rart.. Suk

Skriv ny kommentar: